info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 18 rezultatet.

Durex Classic Condoms

Kondomë klasikë 3 copë

L200.00
Shto në shportë

Durex Classic Play Gel

Xhel lubrifikues klasik 50ml

L500.00
Shto në shportë

Durex Extended Pleasure Condoms

Kondomë me benzokainë 3 copë

L200.00
Lexo më shumë

Durex Intense

Kondomë stimulues 12 copë

L600.00
Lexo më shumë

Durex Jeans Condoms

Kondomë Jeans

L200.00L600.00
Zgjidh opsionet

Durex Love

Kondomë 12 copë

L600.00
Shto në shportë

Durex Naturals Intimate Gel

Xhel lubrifikues natyral 100ml

L1,400.00
Shto në shportë

Durex Performax Intense

Kondomë që rrisin performancën seksuale

12 copë

L600.00
Shto në shportë

Durex Play Cheeky Cherry Gel

Lubrifikues intim me shije qershie

50 ml

 

L500.00
Shto në shportë

Durex Play Gel Real Feel

Xhel lubrifikues 50ml

L500.00
Shto në shportë

Durex Play Massage 2 in 1

Xhel lubrifikues dhe masazhues me ekstrakte të guarana ose aloe vera

200ml

L990.00
Zgjidh opsionet

Durex Play Massage Gel with Yiang Yiang 2 in 1

Xhel masazhues dhe lubrifikues me ekstraktet e bimës Yiang Yiang

200 ml

L990.00
Lexo më shumë

Durex Play Real Feel Gel

Lubrifikues intim

50 ml

L500.00
Shto në shportë

Durex Play Saucy Strawberry Flavoured Gel

Lubrifikues intim me aromë luleshtrydheje

50 ml

L500.00
Shto në shportë

Durex Pleasure Max Condoms

Kondomë ”Pleasure Max”

L200.00L600.00
Zgjidh opsionet

Durex Real Feel Condoms

Kondomë pa latex

12 copë

L600.00
Shto në shportë

Durex Sensitive Condoms

Kondomë sensitive

L200.00L600.00
Zgjidh opsionet

Durex Total Contact

Kondomë për një kontakt total

12 copë

L600.00
Shto në shportë