info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Showing all 46 results

Now 7-KETO 100 mg

Suplement me 7-KETO-DHEA që ndihmon në menaxhimin e peshës Paketim x 30 kapsula
L3,240.00
Add to cart

Now Avocado Oil

Vaj i pastër avokadoje Paketim x 118ml
L980.00
Add to cart

Now B-12 1000mcg

Suplement me vitaminë B-12 dhe acid folik Paketim x 100 lozenge (tableta të tretshme nën gjuhë)
L1,320.00
Add to cart

Now Biotin 5000mcg

Suplement me biotinë, një vitaminë me një rol të rëndësishëm në organizëm Paketim x 60 kapsula
L1,470.00
Add to cart

Now Boron 3mg

Suplement me mineralin bor për kockat Paketim x 100 kapsula vegane
L1,050.00
Add to cart

Now D-Mannose 500mg

Suplement me d-manozë për mirëmbajtjen e rrugëve urinare Paketim x 120 kapsula
L4,375.20
Add to cart

Now Daily Vits

Suplement ditor për të rritur me 27 vitamina dhe minerale Paketim x 100 tableta
L2,200.00
Add to cart

Now Essential Oils Peace, Love and Flowers balancing blend

Përzjerje e vajrave esenciale të portokallit, patchoulit dhe bimës ylang ylang Paketim x 30ml
L2,000.00
Add to cart

Now Essential Oils Pure Basil

Vaj esencial borziloku Paketim x 30ml
L1,910.00
Add to cart

Now Essential Oils Pure Clove

Vaj esencial karafili Paketim x 30ml
L980.00
Add to cart

Now Essential Oils Pure Ginger

Vaj esencial i xhinxherit Paketim x 30ml
L1,750.00
Add to cart

Now Essential Oils Pure Lime

Vaj esencial qitroje Paketim x 30ml
L1,030.00
Add to cart

Now Essential Orange Oil

Vaj esencial portokalli Paketim x 30ml
L570.00
Add to cart

Now Evening Primrose Oil 500mg

Suplement me vaj aguliçe për mirëqënien e femrave Paketim x 100 kapsula
L1,990.00
Add to cart

Now Glutathione 250mg

Suplement me glutation, një peptid me veprim antioksidues dhe detoksifikues Paketim x 60 kapsula
L3,850.20
Add to cart

Now Glutathione 500mg

Suplement me glutation, një peptid me veprim antioksidues dhe detoksifikues Paketim x 60 kapsula
L3,300.00
Add to cart

Now Instant Energy B-12 Packets

Suplement me vitaminë B-12, krom, CoQ10 për të rritur energjinë Paketim x 75 bustina
L2,329.50
Add to cart

Now Inulin Prebiotic Pure Powder

Formulim me inulinë, një prebiotik i rëndësishëm për traktin gastro-intestinal Paketim x 454g
L1,720.00
Add to cart

Now Iron 18mg

Suplement me hekur në formën e bisglicinatit të hekurit Paketim x 120 kapsula
L1,500.00
Add to cart

Now Iron 36mg

Suplement me hekur në formën e bisglicinatit të hekurit Paketim x 90 kapsula
L2,049.30
Add to cart
Sale!
-10%

Now Kid Cal Chewables

Suplement me kalçium, magnez dhe vitaminë D për fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 100 tableta të përtypshme
L2,500.00 L2,250.00 -10%
Add to cart

Now L-Carnosine 500mg

Suplement me L-carnosine, me veti antioksiduese Paketim x 50 kapsula
L4,160.00
Add to cart

Now L-Tyrosine 500mg

Suplement me aminoacidin L-tirozinë Paketim x 60 kapsula
L1,329.60
Add to cart

Now Liver Caps

Suplement që mbështet funksionimin normal të mëlçisë Paketim x 100 kapsula
L2,740.00
Add to cart

Now Magnesium Capsules

Suplement me magnez pwr tw rritur Paketim x 180 kapsula
L2,649.60
Add to cart

Now Magnesium Topical Spray

Spraj me përmbajtje magnezi për përdorim në lëkurë Paketim x 237ml
L1,650.00
Add to cart

Now Melatonin 10mg

Suplement me melatoninë që rregullon ciklin e gjumit Paketim x 100 kapsula
L2,430.00
Add to cart

Now Melatonin 3mg

Suplement me melatoninë që rregullon ciklin e gjumit Paketim x 60 kapsula
L760.20
Add to cart

Now Natural E-400 Softgels

Suplement me vitaminë E dhe selen me veti antioksiduese Paketim x 50 kapsula
L1,470.00
Add to cart

Now Omega-3 1000mg

Suplement me omega-3 i distiluar në nivel molekular Paketim x 30 kapsula
L600.00
Add to cart

Now PABA 500 mg

Suplement me acid para aminobenzoik për të rritur Paketim x 100 kapsula
L1,520.00
Add to cart

Now Probiotic-10™ 25 Billion

Suplement me probiotikë për rregullimin e florës gastro-intestinale Paketim x 30 kapsula
L1,890.00
Add to cart

Now Solutions Ultrasonic Faux Wood Grain Oil Diffuser

Difuzor ambjenti me ultratinguj me dizajn druri
L7,720.00
Add to cart

Now Solutions Ultrasonic Glass Swirl USB Oil Diffuser

Difuzor ambjenti me ultratinguj
L6,950.00
Add to cart

Now Solutions Ultrasonic USB Essential Oil Diffuser

Difuzor ambjenti me ultratinguj
L4,170.00
Add to cart

Now Spirulina 500mg

Suplement me spirulinë, një mikroalgë me ngjyrë blu në jeshile Paketim x 100 tableta
L1,250.00
Add to cart

Now Super Omega EPA 1000mg

Suplement me omega-3 i distiluar në nivel molekular Paketim x 120 kapsula
L2,899.20
Add to cart

Now Super Primrose 1300mg

Suplement me vaj aguliçe për mirëqënien e femrave Paketim x 60 kapsula
L1,969.80
Add to cart

Now Sweet Almond Oil

Vaj bajame për përdorim në lëkurë 118 ml
L790.00L1,800.00
Select options

Now Thyroid Energy

Formulim që mbështet mirë-funksionimin e gjendrës tiroide Paketim x 90 kapsula
L2,369.70
Add to cart

Now Vitamin C Crystals Powder

Suplement me vitaminë C në formë pluhuri Paketim x 227g
L2,100.00
Add to cart

Now Vitamin D3 2000UI

Suplement me vitaminë D3 për forcimin e kockave dhe rritjen e imunitetit Paketim x 30 kapsula
L699.90
Add to cart

Now Xyli White Cinnafresh Toothpaste Gel

Pastë dhëmbësh pa fluor për të rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 181g
L880.00
Add to cart

Now Xyli White Kids Toothpaste Gel

Pastë dhëmbësh për fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 85g
L650.00
Add to cart

Now Xyli White Platinum Toothpaste Gel with Baking Soda

Pastë dhëmbësh pa fluor për të rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 181g
L880.00
Add to cart

Now XyliWhite Coconout Toothpaste

Pastë dhëmbësh pa fluor për të rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç Paketim x 181g
L920.00
Add to cart