info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing 1–48 of 77 results

Holle Organic Spelt Baby Rusks 6m+ Demeter

Feta buke të thekura për fëmijë mbi 6 muaj. 200g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Apple 100% 4m+ Demeter

Pure me mollë për fëmijë mbi 4 muaj. 125g .

L200.00
Shto në shportë

Holle Apple and Banana 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe banane për fëmijë mbi 4 muaj. 125g.

L200.00
Shto në shportë

Holle Apple and Bilberry 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe boronicë, për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .

L300.00
Shto në shportë

Holle Apple and Peach 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe pjeshkë për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .

L300.00
Shto në shportë

Holle Apple and Pear 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe dardhë, për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .

L300.00
Shto në shportë

Holle Apple and Plum 6m+ Demeter

Pure me mollë dhe kumbull për fëmijë mbi 6 muaj. 190g .

L300.00
Shto në shportë

Holle Apple with Fruits of the forest 8m+ Demeter

Pure me mollë dhe fruta pylli, për fëmijë mbi 8 muaj. 220g.

L250.00
Shto në shportë

Holle Apple, Banana with Apricot 6m+ Demeter

Pure me mollë, banane dhe kajsi për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.

L300.00
Shto në shportë

Holle Baby Spoon 4m+

Lugë Holle për fëmijë mbi 4 muaj.

L450.00L500.00
Zgjidh opsionet

Holle Banana ang Cherries 4m+

Pure me banane dhe qershi për fëmijë mbi 4 muaj. 190g.

L300.00
Shto në shportë

Holle Banana with Semolina 6m+

Pure me banane dhe grurë për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.

L300.00
Shto në shportë

Holle Beef 4m+ Demeter

Pure me mish viçi për fëmijë mbi 4 muaj. 125g.

L350.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic BANANA LAMA 6m+ 100g Demeter

Pure me mollë, banane, mango dhe kajsi, për fëmijë mbi 6 muaj. 90g .

L250.00
Lexo më shumë

Holle Bio Organic BERRY PUPPY 8m+ 100g Demeter

Pure me mollë, pjeshkë dhe fruta pylli, për fëmijë mbi 8 muaj. 90g .

L250.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic CARROT CAT Demeter 6m+ 100g

Pure me karrota, mango, banane dhe dardhë për fëmijë mbi 6 muaj.

L250.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic Crunchy Snack Millet Mango

Patatina me mel dhe mango për fëmijë mbi 8 muaj. 25g.

L260.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic Crunchy Snack Millet.

Patatina me mel për fëmijë mbi 8 muaj. 25g.

L200.00
Lexo më shumë

Holle Bio Organic FENNEL FROG 6m+ 100g

Pure me mollë, dardhë dhe finok për fëmijë mbi 6 muaj. 100 g.

L250.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic PANDA PEACH 8m+ 100g Demeter

Pure me dardhë, kajsi, banane dhe grurë për fëmijë mbi 8 muaj.

L250.00
Lexo më shumë

Holle Bio Organic PEAR PONY 8m+100g Demeter

Pure me dardhë, pjeshkë, mjedër dhe grurë, për fëmijë mbi 8 muaj.

L250.00
Lexo më shumë

Holle Bio Organic RED BEE 8m+ 100g Demeter

Pure me mollë dhe luleshtrydhe për
fëmijë mbi 8 muaj.

L250.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic VEGGIE BUNNY 6m+ 100g Demeter

Pure me karrota, patate të ëmbël dhe bizele për fëmijë mbi 6 muaj 100 g.

L250.00
Shto në shportë

Holle Birchermuesli with Fruits Demeter

Pure me drithëra dhe fruta për fëmijë mbi 8 muaj. 220 g.

L250.00
Shto në shportë

Holle Biscuits Aux Fruits 10m+

Biskota me shije frutash (mollë dhe dardhë) për fëmijë mbi 10 muaj.

L550.00
Shto në shportë

Holle Broccoli with Rice 6m+Demeter

Pure me oriz dhe brokoli për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.

L300.00
Shto në shportë

Holle Carrots, Potatoes and Beef 4m+ Demeter

Pure me karrota, patate dhe biftek viçi, për fëmijë mbi 4 muaj. 190g.

L350.00
Shto në shportë

Holle Carrottes 4m+ Demeter

Pure me karrota për fëmijë mbi 4 muaj. 125g .

L300.00
Shto në shportë

Holle Chicken 4m+ Demeter

Pure me pulë për fëmijë mbi 4 muaj. 125g.

L350.00
Shto në shportë

Holle Fruit Porridge Banana Semolina 6m+

Pure me grurë dhe banane për
fëmijë mbi 6 muaj. 250g.

L700.00
Shto në shportë

Holle Infant Goat Milk Follow On Formula 3

Qumësht dhie për fëmijë mbi 1 vjeç. 400g .

L2,300.00
Shto në shportë

Holle Mais and Tapioca

Drithëra me misër dhe tapioka për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.

L700.00
Shto në shportë

Holle Milk Cereal with Bananas Good Night 6m+

Drithëra me qumësht dhe banane, për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Minis Fruits Bars Banana -Orange 12m+

Copëza frutash për fëmijë mbi 1 vjeç.

L650.00
Shto në shportë

Holle Mixed Vegetables 6m+ Demeter

Pure me përzjerje perimesh për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.

L300.00
Shto në shportë

Holle Mixed Vegetables with Rice 8m+ Demeter

Pure me perime dhe oriz për fëmijë mbi 8 muaj. 220g.

L250.00
Shto në shportë

Holle Oganic Baby Muesli Porridge 6m+ Demeter

Pure organike me drithëra dhe fruta, për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Organic 3-Grain Porridge 6m+

Pure Organike me 3 drithëra për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Organic Baby Mini Rusks 8m+ 100g Demeter

Mini-feta buke të thekura organike, për fëmijë mbi 8 muaj.

L600.00
Shto në shportë

Holle Organic Baby Weaning Oil 4m+ Demeter

Vaj bimor organik që mund të shtohet në ushqimet e fëmijëve mbi 4 muaj. 250 ml.

L950.00
Shto në shportë

Holle Organic Formula 1 Demeter

Qumësht lope për fëmijë deri në 6 muaj. 400g.

L1,400.00
Shto në shportë

Holle Organic Fruit Bar Apple Banana 12m+

Vafer me mollë dhe banane për fëmijë mbi 12 muaj. 25g.

L200.00
Lexo më shumë

Holle Organic Fruit Bar Apple Pear 12m+ 25g

Vafer me mollë dhe dardhë për fëmijë mbi 12 muaj. 25g.

L200.00
Lexo më shumë

Holle Organic Goat Milk Formula 1

Qumësht dhie për fëmijë deri
në 6 muaj. 400g.

L2,400.00
Shto në shportë

Holle Organic Growing Up Milk 3 Demeter

Qumësht lope për fëmijë mbi 1 vjeç. 600g .

L1,850.00
Shto në shportë

Holle Organic Infant Follow On Formula 2 – Demeter

Qumësht lope për fëmijë nga
6 -12 muajsh. 600g.

L1,850.00
Shto në shportë

Holle Organic Infant Goat Milk Follow On 2 Formula

Qumësht dhie për fëmijë nga
6 muaj deri në një vit. 400g.

L2,300.00
Shto në shportë

Holle Organic Junior Muesli Multigrain with Cornflakes 10m+ Demeter

Drithëra për fëmijë mbi 10 muaj. 250g .

L600.00
Shto në shportë