info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 34 rezultatet.

Dr.Brown’s Milk powder dispenser

Dr.Brown’s kuti ruajtëse për qumështin formulë

L910.00
Zgjidh opsionet

Dr.Brown’s Prevent silicone soother glows-in-the-dark 0-6m

Dr.Brown’s biberonë silikon që ndricojnë në errësirë, për foshnje 0-6 muajsh.
Paketim me 2 copë.

L1,280.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic Crunchy Snack Millet Mango

Patatina me mel dhe mango për fëmijë mbi 8 muaj. 25g.

L260.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic Crunchy Snack Millet.

Patatina me mel për fëmijë mbi 8 muaj. 25g.

L200.00
Lexo më shumë

Holle Infant Goat Milk Follow On Formula 3

Qumësht dhie për fëmijë mbi 1 vjeç. 400g .

L2,300.00
Shto në shportë

Holle Organic Baby Weaning Oil 4m+ Demeter

Vaj bimor organik që mund të shtohet në ushqimet e fëmijëve mbi 4 muaj. 250 ml.

L950.00
Shto në shportë

Holle Organic Formula 1 Demeter

Qumësht lope për fëmijë deri në 6 muaj. 400g.

L1,400.00
Shto në shportë

Holle Organic Goat Milk Formula 1

Qumësht dhie për fëmijë deri
në 6 muaj. 400g.

L2,400.00
Shto në shportë

Holle Organic Growing Up Milk 3 Demeter

Qumësht lope për fëmijë mbi 1 vjeç. 600g .

L1,850.00
Shto në shportë

Holle Organic Infant Follow On Formula 2 – Demeter

Qumësht lope për fëmijë nga
6 -12 muajsh. 600g.

L1,850.00
Shto në shportë

Holle Organic Infant Goat Milk Follow On 2 Formula

Qumësht dhie për fëmijë nga
6 muaj deri në një vit. 400g.

L2,300.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Anti Regurgitation (A.R.)

Qumësht për fëmijë 0-12 muajsh, që vuajnë nga refluksi. 400g.

L1,600.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Comfort 1

Qumësht për fëmijë 0-6 muajsh që kanë probleme me tretjen. 400g.

L1,600.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Comfort 2

Qumësht për fëmijë 6-12 muaj, që kanë probleme me tretjen. 400g.

L1,500.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil First Infant Milk Ready to Feed

Qumësht i përgatitur, për fëmijët nga 0-6 muaj. 70ml.

L170.00
Lexo më shumë

Milupa Aptamil Growing up 4

Qumësht formulë për fëmijë mbi 2 vjeç.

L1,290.00L2,400.00
Zgjidh opsionet

Milupa Aptamil Lactose Free

Qumësht Aptamil pa laktozë, për fëmijë që nga lindja. 400g .

L1,600.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care

Qumësht për fëmijë që shfaqin reaksion alergjik ndaj qumështit të lopës. 400g.

L2,800.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Premature

Qumësht Aptamil për
fëmijë që lindin para kohe. 400 g.

L2,200.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Pronutra 1

Qumësht formulë, për fëmijë 0 – 6 muaj.

L1,350.00L2,400.00
Zgjidh opsionet

Milupa Aptamil Pronutra 2

Qumësht formulë për fëmijë nga 6 12 muaj.

L1,350.00L2,400.00
Zgjidh opsionet

Milupa Aptamil Pronutra 3

Qumësht formulë për fëmijë 1 – 2 vjeç.

L1,350.00L2,400.00
Zgjidh opsionet

Nutriben AC Digest

Qumësht formulë për të qetësuar simptomat e
kolikave (dhimbjeve të barkut te të porsalindurit).
400 g.

L1,600.00
Lexo më shumë

Nutriben AE Digest 2

Qumësht formulë që
ndihmon tretjen dhe
parandalon konstipacionin. Për fëmijë mbi 6 muajsh.
800g.

L3,000.00
Lexo më shumë

Nutriben AR 1

Qumësht kundër refluksit për fëmijë 0-6 muajsh.
800 g.

L3,100.00
Lexo më shumë

Nutriben AR 2

Qumësht kundër refluksit për fëmijë mbi 6 muajsh.
800 g.

L3,100.00
Lexo më shumë

Nutriben Confort

Qumësht formulë që përmirëson tretjen dhe parandalon konstipacionin. Për fëmijë 0-6 muajsh.
800g.

L3,150.00
Shto në shportë

Nutriben Follow On Pro- α

Qumësht formulë për fëmijë mbi 6 muajsh

L1,300.00L2,500.00
Zgjidh opsionet

Nutriben Growing Up Pro- α

Qumësht formulë për fëmijë mbi 12 muajsh.

L2,350.00
Lexo më shumë

Nutriben Hydrolysed 1

Qumësht me proteina tw hidrolizuara,
antialergjik, pa laktozë për fëmijët nga dita e parë e lindjes deri në 6 muaj.

L2,500.00
Lexo më shumë

Nutriben Hydrolysed 2

Qumësht i hidrolizuar,
antialergjik, pa laktozë për fëmijët mbi 6 muaj.
400 g.

L2,500.00
Lexo më shumë

Nutriben Natal Pro – α

Qumësht formulë, për fëmijë 0-6 muajsh.

L1,400.00L2,600.00
Zgjidh opsionet

Nutriben R.N Low Weight

Qumësht formule për
fëmijë prematurë dhe nën peshë.
400g.

L2,000.00
Lexo më shumë

Nutriben Soya

Qumësht me sojë, pa
laktozë për fëmijët që nga lindja.
400 g.

L2,000.00
Lexo më shumë