info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Zbulo ULJET e BLACK FRIDAY | Ofertat më të mira të vitit | Sasi e limituar* | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me Iute |

  • Zbulo ULJET e BLACK FRIDAY | Ofertat më të mira të vitit | Sasi e limituar* | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me Iute |

  • Zbulo ULJET e BLACK FRIDAY | Ofertat më të mira të vitit | Sasi e limituar* | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me Iute |

Kategoritë

Showing 1–20 of 34 results

Plasmon Prosciutto 4 m+

Pure me proshutë për foshnje mbi 4 muaj 2 x 80 g
530.00 L
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Hipp Organic Rice with Carrots and Veal

Pure me oriz, karrota dhe mish viçi për foshnje mbi 4 muaj 190 g
270.00 L 243.00 L -10%
Shtoje në shportë

Plasmon Pure salmoni me patate

Pure me salmon dhe patate për foshnje mbi 6 muaj 2 x 80 g
510.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure me perime

Pure me perime për foshnje mbi 4 muaj 2 x 80 g
350.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure me peshk Orata dhe patate

Pure me orata dhe patate për foshnje mbi 6 muaj 2 x 80 g
510.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure me bishtaja, karrota dhe patate 6m+

Pure me bishtaja, karrota dhe patate për bebe duke nisur nga 6 muajsh. 2 x 80 g
350.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure me mish lepuri dhe drithëra 4 m+

Pure me mish lepuri dhe drithëra duke nisur nga 4 muajsh. 2 x 80 g
530.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure me mish viçi, pule dhe drithëra 6 m+

Pure me mish viçi, pule dhe drithëra duke nisur nga 6 muajsh. 2 x 80 g
530.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure me 4 fruta 6m+

Pure me 4 fruta në përmbajtje, për bebe duke nisur nga 6 muajsh. 2 x 104 g
350.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure me mish kali dhe drithëra 6 m+

Pure me mish kali dhe drithëra duke nisur nga 6 muajsh. 2 x 80 g
530.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure me mish qengji dhe drithëra 6 m+

Pure qengji me drithëra duke nisur nga 4 muajsh. 2 x 80 g
530.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure merluci me patate 6 m+

Pure me merluc dhe patate duke nisur nga 4 muajsh. 2 x 80 g
510.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure pule me drithëra 4 m+

Pure pule me drithëra duke nisur nga 4 muajsh. 2 x 80 g
530.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure trofte me patate 6 m+

Pure me troftë dhe patate duke nisur nga 4 muajsh. 2 x 80 g
510.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure gjeli me drithëra 4 m+

Pure gjeli me drithëra duke nisur nga 4 muajsh. 2 x 80 g
530.00 L
Shtoje në shportë

Plasmon Pure me mish viçi dhe drithëra 4 m+

Pure me mish viçi me drithëra duke nisur nga 4 muajsh. 2 x 80 g
530.00 L
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

HIPP Pure me mish, patate, panxhar dhe mollë

Pure e gatshme organike me mish, panxhar dhe mollë për fëmijë nga 8 muaj 220 g
300.00 L 270.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Holle Carrots and Potatoes 4 m+

Pure me karrota dhe patate 190 g
300.00 L 270.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Holle Veggie Curry 6 m+

Pure me perime dhe kerri 190 g
350.00 L 315.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Holle Spinach with Potatoes 4 m+

Pure me spinaq dhe patate për fëmijë 4 m+ 190 g
300.00 L 270.00 L -10%
Shtoje në shportë