info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 38 rezultatet.

Bioscalin Physiogenina Balsamo Fortificante

Balsam për flokë të dobët me tendecë rënie

L1,560.00
Shto në shportë

Bioscalin Physiogenina Maschera Fortificante

Maskë forcuese për flokë të dobët e të brishtë
200ml

L2,340.00
Shto në shportë

Bioscalin Physiogenina Styling Gel Fortificante

Xhel modelues dhe forcues për flokët
150ml

L1,560.00
Shto në shportë

Bioscalin Trico Age 45+ Maschera Rinforzante Anti-eta

Maskë përforcuese dhe kundër moshës për femra mbi 45 vjeç
200 ml

L2,340.00
Shto në shportë

Bioscalin Trico Age Balsamo Rinforzante Anti-Eta 45+

Balsam forcues për femra mbi 45 vjeç
150ml

L1,870.00
Shto në shportë

Ducray Nutricerat Nutrition Mask

Maskë ushqyese për flokët e thatë, të ashpër e të dëmtuar

150 ml

L2,500.00
Shto në shportë

Klorane Balsam Kinine (Baume Quinine) 150 ml

Balsam me kininë për flokë të dobët dhe që bien 150ml.

L1,450.00
Shto në shportë

Klorane Baume Aux Fibres de Lin 150ml

Balsam me fibra lini për volum 150ml.

L1,500.00
Shto në shportë

Klorane Baume Avoine 150 ml

Balsam me tërshërë për të gjitha llojet e flokëve 150ml.

L1,450.00
Shto në shportë

Klorane Baume Magnolia 150ml

Balsam me ektrakte të bimës së magnolias për flokë pa shkëlqim 150ml.

L1,450.00
Shto në shportë

Klorane Baume Mangue (Mango) 200 ml

Balsam me gjalpë mangoje për flokë të thatë e të dëmtuar 200ml.

L1,500.00
Shto në shportë

Klorane Concentre Olivier (Anti-Age) sans rincage 125ml

Koncentrat Anti-age me ekstrakte të ullirit kundër rënies së flokëve 125ml.

L2,600.00
Shto në shportë

Klorane Crem de Jour sans rincage Mangue 125 ml

Krem me gjalpë mangoje për flokë të thatë e të dëmtuar 125ml.

L1,700.00
Shto në shportë

Klorane Creme Camomille (Kamomil) 150 ml

Krem me kamomil për flokë biondë 150ml.

L1,450.00
Shto në shportë

Klorane Creme Grenade (Shege) 150 ml

Formulim i përshtatshëm për të ushqyer flokët e dëmtuar nga lyerja

L1,500.00
Shto në shportë

Klorane Grenade Creme de Jour Sans Rincage 125ml

Krem për flokët pa shpëlarje 125ml.

L1,700.00
Shto në shportë

Klorane Masque Magnolia 150 ml

Maskë me ekstrakte të magnolias për shkëlqim dhe gjallëri 150ml.

L2,400.00
Shto në shportë

Klorane Masque Mangue 150 ml

Maskë me mango për flokë të thatë 150ml.

L2,300.00
Shto në shportë

Klorane Masque Papyrus 150 ml

Maskë ushqyese dhe zbutëse me ekstrakte të bimës së papirusit 150ml.

L2,400.00
Shto në shportë

Klorane Mousse a la Camomille sans rinçage

Shkumë flokësh pa shpëlarje me kamomil 150ml.

L1,650.00
Shto në shportë

KLORANE Vaj me ekstrakte të mangos për flokë të dëmtuar e të thatë125ml

Vaj me ekstrakte të mangos për flokë të dëmtuar e të thatë 125ml.

L2,000.00
Shto në shportë

Phyto Phyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants

Krem hidratues për
flokë të thatë
50ml

L2,120.00
Shto në shportë

Phyto Phyto 9 Nourishing Day Cream

Krem ushqyes për flokë shumë të thatë
50ml

L2,120.00
Shto në shportë

Phyto Phytodefrisant Botanical Straightening Balm

Balsam zbutës
100ml

L2,680.00
Shto në shportë

Phyto Phytodensia Plumping Mask

Maskë volumizuese për flokë të hollë dhe të dobët
175 ml

L5,600.00
Shto në shportë

Phyto Phytoelixir Cleansing Care Cream

Krem pastrues për skalpin, për flokë shumë të thatë
75ml

L2,540.00
Shto në shportë

Phyto Phytoelixir Intense Nutrition Mask

Maskë ushqyese për flokë shumë të thatë 200ml

L6,060.00
Shto në shportë

Phyto Phytoelixir Subtle Intense Nutrition Oil

Vaj ushqyes për flokë të thatë
75ml

L3,920.00
Shto në shportë

Phyto Phytojojoba Moisturizing Mask

Maskë për flokë të
thatë
150ml

L2,980.00
Shto në shportë

Phyto Phytokeratine Extreme Cleansing Cream

Krem pastrues për flokë të dëmtuar
75ml

L2,520.00
Shto në shportë

Phyto Phytokeratine Extreme Exceptional Cream

Krem rigjenerues për flokë të dëmtuar
100 ml

L4,370.00
Shto në shportë

Phyto Phytokeratine Extreme Exceptonal Mask

Maskë riparuese për flokë shumë të dëmtuar dhe të thatë 200ml

L6,200.00
Shto në shportë

Phyto Phytokeratine Ultra Repairing Mask

Maskë për flokë të dobët dhe të dëmtuar 200 ml

L3,800.00
Shto në shportë

Phyto Phytomillesime Color Enhancing Mask

Maskë për flokë të lyer
200 ml

L5,300.00
Shto në shportë

Phyto Phytomillessime Beauty Concentrate Spray

Spraj trajtues për flokë të lyer
150ml

L3,500.00
Shto në shportë

Phyto Phytomillessime Cleansing Care Cream

Krem pastrues për flokë të lyer
75ml

L2,250.00
Shto në shportë

Phyto Phytovolume Actif Spray Volume Intense

Spraj për flokë me volum
125ml

L2,120.00
Shto në shportë

Vichy Dercos Regenerating Thickening Balm

Balsam rigjenerues për flokë të dobët dhe të rrallë
150 ml

L1,600.00
Shto në shportë