info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

Kategoritë

Showing 1–48 of 64 results

Holle Apple 100% 4m+ Demeter

Pure me mollë për fëmijë mbi 4 muaj. 125g .
L200.00
Shtoje në shportë

Holle Apple and Bilberry 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe boronicë, për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Apple and Peach 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe pjeshkë për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Apple and Pear 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe dardhë, për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Apple and Plum 6m+ Demeter

Pure me mollë dhe kumbull për fëmijë mbi 6 muaj. 190g .
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Apple with Fruits of the Forest 8m+ Demeter

Pure me mollë dhe fruta pylli, për fëmijë mbi 8 muaj. 220g.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Apple, Banana with Apricot 6m+ Demeter

Pure me mollë, banane dhe kajsi për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Baby Spoon 4m+

Lugë Holle për fëmijë mbi 4 muaj.
L450.00
Përzgjidhni mundësi

Holle Baby Water

Ujë mineral natyral për bebe & fëmijë 500 ml
L200.00
Shtoje në shportë

Holle Banana with Semolina 6m+

Pure me banane dhe grurë për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Beaf 4m+ Demeter

Pure me mish viçi për fëmijë mbi 4 muaj. 125g.
L350.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Banana Lama

Pure me mollë, banane, mango dhe kajsi, për fëmijë mbi 6 muaj. 100g .
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Berry Puppy Pouch Apple and Peach with Fruits of the Forest 8m+ Demeter

Pure me mollë, pjeshkë dhe fruta pylli, për fëmijë mbi 8 muaj. 100g .
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Carrot Cat

Pure me karrota, mango, banane dhe dardhë për fëmijë mbi 6 muaj 100 g
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Crunchy Snack Millet Mango

Patatina me mel dhe mango për fëmijë mbi 8 muaj. 25g.
L260.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Fennel Frog

Pure me mollë, dardhë dhe finok, për fëmijë nga 6 muaj 100 g
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Panda Peach Pouch Peach, Apricot, Banana with Spelt 8m+ Demeter

Pure me dardhë, kajsi, banane dhe grurë për fëmijë mbi 8 muaj.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Pear Pony Pouch Pear, Peach and Raspberries with Spelt 8m+ Demeter

Pure me dardhë, pjeshkë, mjedër dhe grurë, për fëmijë mbi 8 muaj.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Power Parrot Pouch Pear and Apple with Spinach 6m+ Demeter

Pure me mollë, dardhë dhe finok për fëmijë mbi 6 muaj. 100 g.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Red Bee Pouch Apple with Strawberries 8m+ Demeter

Pure me mollë dhe luleshtrydhe për fëmijë mbi 8 muaj.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Veggie Bunny Pouch, Carrot & Sweet Potato with Peas 6m+ Demeter

Pure me karrota, patate të ëmbël dhe bizele për fëmijë mbi 6 muaj 100 g.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Birchermuesli with Fruits Demeter

Pure me drithëra dhe fruta për fëmijë mbi 8 muaj. 220 g.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Biscuits Aux Fruits

Biskota me shije frutash (mollë dhe dardhë) për fëmijë mbi 10 muaj.
L550.00
Shtoje në shportë

Holle Broccoli with Rice 4m+

Pure me oriz dhe brokoli për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Carrots, Patatoes and Beef 4m+ Demeter

Pure me karrota, patate dhe biftek viçi, për fëmijë mbi 4 muaj. 190g.
L320.00
Shtoje në shportë

Holle Carrottes 4m+ Demeter

Pure me karrota për fëmijë mbi 4 muaj 125g
L200.00
Shtoje në shportë

Holle Chicken 4m+ Demeter

Pure me pulë për fëmijë mbi 4 muaj. 125g.
L350.00
Shtoje në shportë

Holle Infant Goat Milk Follow On Formula 3

Qumësht dhie për fëmijë mbi 1 vjeç. 400g .
L2,400.00
Shtoje në shportë

Holle Mais and Tapioca

Drithëra me misër dhe tapioka për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.
L750.00
Shtoje në shportë

Holle Milk Cereal with Spelt 4m+

Pure organike me qumësht dhe miell gruri integral, për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.
L650.00
Shtoje në shportë

Holle Minis Fruits Bar Banana-Orange 12m+

Copëza frutash për fëmijë mbi 1 vjeç.
L650.00
Shtoje në shportë

Holle Mixed Vegetables 6m+ Demeter

Pure me përzjerje perimesh për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Mixed Vegetables with Rice 8m+ Demeter

Pure me perime dhe oriz për fëmijë mbi 8 muaj. 220g.
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Organic 3-Grain Porridge 6m+

Pure Organike me 3 drithëra për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.
L650.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Baby Mini Rusks 8m+ Demeter

Mini-feta buke të thekura organike, për fëmijë mbi 8 muaj.
L550.00
Shtoje në shportë
Vendmbajtëse

Holle Organic Baby Muesli Porridge 6m+ Demeter

Pure organike me drithëra dhe fruta, për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.
L650.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Baby Weaning Oil 4m+ Demeter

Vaj bimor organik që mund të shtohet në ushqimet e fëmijëve mbi 4 muaj. 250 ml.
L950.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Formula 1 Demeter

Qumësht lope për fëmijë deri në 6 muaj. 400g.
L1,500.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Fruit Porridge Banana-Semolina 6m+

Pure me grurë dhe banane për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.
L750.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Goat Milk Formula 1

Qumësht dhie për fëmijë deri në 6 muaj. 400g.
L2,500.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Growing Up Milk 3 Demeter

Qumësht lope për fëmijë mbi 1 vjeç. 600g .
L1,950.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Infant Follow On Formula 2 – Demeter

Qumësht lope për fëmijë nga 6 -12 muajsh. 600g.
L1,950.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Infant Goat Milk Follow On 2 Formula

Qumësht dhie për fëmijë nga 6 muaj deri në një vit. 400g.
L2,400.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Junior Muesli Multigrain with Cornflakes 10m+ Demeter

Drithëra për fëmijë mbi 10 muaj. 250g .
L650.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Junior Muesli Multigrain with Fruit 10m+ Demeter

Drithëra organike me fruta për fëmijë mbi 10muaj. 250g .
L650.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Milk Cereal with Bananas Good Night 6m+

Drithëra me qumësht dhe banane, për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.
L750.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Milk Cereal with Millet

Drithëra me qumësht dhe me mel për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.
L650.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Millet Porridge

Drithëra me mel, për fëmijë mbi 4 muajsh. 250g.
L650.00
Shtoje në shportë
Select your currency
ALL Lek Shqipërie
EUR Euro