info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 14 rezultatet.

Dr.Brown’s Prevent silicone soother glows-in-the-dark 0-6m

Dr.Brown’s biberonë silikon që ndricojnë në errësirë, për foshnje 0-6 muajsh.
Paketim me 2 copë.

L1,280.00
Shto në shportë

Holle Organic Formula 1 Demeter

Qumësht lope për fëmijë deri në 6 muaj. 400g.

L1,400.00
Shto në shportë

Holle Organic Goat Milk Formula 1

Qumësht dhie për fëmijë deri
në 6 muaj. 400g.

L2,400.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Comfort 1

Qumësht për fëmijë 0-6 muajsh që kanë probleme me tretjen. 400g.

L1,500.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil First Infant Milk Ready to Feed

Qumësht i përgatitur, për fëmijët nga 0-6 muaj. 70ml.

L170.00
Shto në shportë

Milupa Aptamil Pronutra 1

Qumësht formulë, për fëmijë 0 – 6 muaj.

L1,290.00L2,170.00
Zgjidh opsionet

Nutriben AC Digest

Qumësht formulë për të qetësuar simptomat e
kolikave (dhimbjeve të barkut te të porsalindurit).
400 g.

L1,600.00
Shto në shportë

Nutriben AR 1

Qumësht kundër refluksit për fëmijë 0-6 muajsh.
800 g.

L3,100.00
Shto në shportë

Nutriben Confort

Qumësht formulë që përmirëson tretjen dhe parandalon konstipacionin. Për fëmijë 0-6 muajsh.
800g.

L3,150.00
Shto në shportë

Nutriben Follow On Pro- α

Qumësht formulë për fëmijë mbi 6 muajsh

L1,300.00L2,500.00
Zgjidh opsionet

Nutriben Hydrolysed 1

Qumësht me proteina tw hidrolizuara,
antialergjik, pa laktozë për fëmijët nga dita e parë e lindjes deri në 6 muaj.

L2,500.00
Shto në shportë

Nutriben Natal Pro – α

Qumësht formulë, për fëmijë 0-6 muajsh.

L1,400.00L2,600.00
Zgjidh opsionet

Nutriben R.N Low Weight

Qumësht formule për
fëmijë prematurë dhe nën peshë.
400g.

L2,000.00
Shto në shportë

Nutriben Soya

Qumësht me sojë, pa
laktozë për fëmijët që nga lindja.
400 g.

L2,000.00
Shto në shportë