info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Kategoritë

Showing all 10 results

Ofertë!
-10%

Splat Mouthwash White Plus

Splat shpëlarës goje për një zbardhje të sigurt pa dëmtuar smaltin 275ml
550.00 L 495.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Splat Extreme White Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për një zbardhje ekstreme dhe të shpejtë të dhëmbëve 75ml
1,040.00 L 936.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Splat Blackwood Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh e zezë me efekt zbardhues që siguron një freski maksimale 75ml
1,040.00 L 936.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Splat Medical Herbs Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për kujdes kompleks me bimë medicinale 100ml
540.00 L 486.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Splat Sensitive Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për dhëmbë të ndjeshëm dhe riparim të smaltit 100ml
540.00 L 486.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Splat Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për gingiva të shëndetshme dhe kujdes kompleks 100 ml
540.00 L 486.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Splat Ultracomplex Bio-Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh zbardhuese për dhëmbë të ndjeshëm 100ml
540.00 L 486.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Splat White Plus Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh me efekt zbardhues dhe mbrojtëse e smaltit 100ml
540.00 L 486.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Splat Biocalcium Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për riparim dhe zbardhim të smaltit 100ml
540.00 L 486.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Splat Gold Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh e pasur me grimca ari dhe pluhur diamanti me një efekt zbardhues që zgjat 75ml
1,040.00 L 936.00 L -10%
Shtoje në shportë