info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing 1–48 of 114 results

Ulje!
-20%

Avene after-sun repair creamy gel x 200ml

Xhel pas ekspozimit të tepërt në diell 200ml.
Xhel i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurave të djegura nga ekspozimi i tepërt në diell.

L2,500.00 L2,000.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Autobronzant Hydratant gelee satinee 100ml

Hidratues autoabronxant 100ml.
Hidratues vetënxirës i përshtatshëm për fytyrën dhe trupin.

L2,500.00 L2,000.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Cleanance Solaire SPF 30 50ml

Emulsion mbrojtës nga dielli me spf 30 50ml
Emulsion me spf30 për lëkura akneike

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Lexo më shumë
Ulje!
-20%

Avene Cleanance Solaire spf 50 50 ml

Cleanance – krem mbrojtës nga dielli spf 50 50ml.
Krem mbrojtës nga dielli spf 50 për lëkura akneike.

L2,900.00 L2,320.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Compact Dore SPF 50+

Pudër kompakte me ngjyrë mbrojtëse nga dielli SPF 50+

10 g

L3,300.00 L2,640.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Compact Sable SPF 50+

Pudër kompakte me ngjyrë mbrojtëse nga dielli

10g

L3,300.00 L2,640.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Couvrance Beautifying Lip Balm

Balsam me ngjyrë ushqyes dhe zbutës për buzët

3 g

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Avene Creme SPF 20

Krem mbrojtës ndaj diellit spf 20 për lëkura të ndjeshme të thata, 50ml.

L2,500.00 L2,000.00 -20%
Lexo më shumë
Ulje!
-20%

AVENE Creme SPF 30 50ml

Krem mbrojtës nga dielli me spf 30 50ml.
Krem mbrojtës nga dielli për lëkura të ndjeshme normale të thata.

L2,700.00 L2,160.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Creme SPF 50 50 ml

Krem mbrojtës nga dielli me spf 50 50ml.
Krem mbrojtës nga dielli me mbrojtje shumë të lartë, për lëkura normale e të thata.

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene creme teinte spf 30 50ml

Krem me ngjyrë mbrojtës nga dielli spf 30 50 ml.
Krem me ngjyrë mbrojtës nga dielli për lëkura normale në të thata.

L2,700.00 L2,160.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Creme Teinte SPF 50+

Krem me ngjyrë mbrojtës nga dielli spf 50 50 ml.
Krem me ngjyrë mbrojtës ndaj rrezatimit diellor për lëkura të ndjeshme normale të thata.

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Emulsion SPF 20

Emulsion për mbrojtje ndaj rrezatimit diellor për lëkurë të ndjeshme normale mikse

50ml

L2,500.00 L2,000.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Emulsion SPF 50 50 ml

Emulsion mbrojtës nga dielli me spf 50 50ml.
Emulsion mbrojtës nga dielli për lëkura normale mikse.

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Emulsion Teintee SPF 50+

Emulsion mbrojtës ndaj diellit me ngjyrë për lëkurë normale mikse

50ml

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene fluide mineral teinte spf50 40ml

Emulsion me ngjyrë, mbrojtës nga dielli me filtra mineralë spf50 40ml.
Fluid mineral me ngjyrë mbrojtës nga dielli spf50 .

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene fluide minerale SPF 50+

Emulsion mbrojtës nga dielli me filtra minerale SPF 50+

40ml

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Lexo më shumë
Ulje!
-20%

Avene huile solaire SPF 30 200ml

Vaj trupi mbrojtës nga dielli spf30 200ml.
Vaj mbrojtës për lëkura të ndjeshme të thata.

L3,400.00 L2,720.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Lait Enfant SPF50

Qumësht mbrojtës nga dielli SPF50 për fëmijë

200 ml

L3,500.00 L2,800.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Lait SPF 50+

Qumësht mbrojtës nga dielli SPF 50+ për lëkurë të ndjeshme

100 ml

L2,900.00 L2,320.00 -20%
Lexo më shumë
Ulje!
-20%

Avene solaire anti-age spf50 50 ml

Krem anti-age mbrojtës nga dielli spf50 50ml.

L3,300.00 L2,640.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene spray enfants SPF 30 fl x 200ml

Spraj mbrojtës me spf 30 për fëmijë 200ml.
Spraj mbrojtës nga dielli për fëmijë, për fytyrën dhe trupin.

L3,400.00 L2,720.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Spray Enfants SPF 50+

Spraj mbrojtës ndaj diellit për fëmijë SPF 50+

200ml

L3,500.00 L2,800.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Spray SPF 20 200 ml

Spraj mbrojtës ndaj diellit me spf20 200ml.
Spraj për trupin mbrojtës nga dielli spf 20 për lëkura të ndjeshme.

L3,000.00 L2,400.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene spray spf 30 200ml

Spraj mbrotjës nga dielli spf 30 200 ml.
Spray për trupin, mbrojtës nga dielli 200 ml.

L3,400.00 L2,720.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Avene Spray spf 50 adult 200ml

Spraj mbrojtës nga dielli spf 50 200 ml.
Spraj për mbrojtjen e lëkurës së trupit nga rrezatimi ultravjollcë.

L3,500.00 L2,800.00 -20%
Lexo më shumë
Ulje!
-20%

Avene Stick Zones Sensibiles 50 8g

Stick mbrojtës nga dielli spf 50 .

Stick mbrojtës nga rrezatimi diellor i përshtatshëm për zonat më delikate.

L1,900.00 L1,520.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

DR.Grandel Protection UV 50

Serum mbrojtës ndaj diellit
50 ml

L4,500.00 L3,825.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

DR.Grandel UV Protection LSF30 Serum

Serum mbrojtës ndaj diellit SPF 30
50 ml

L3,900.00 L3,315.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Ducray Melascreen Soin Global mains SPF50 30ml

Krem për duart, me flitra solarë për mbrojtje maksimale ndaj diellit, që parandalon dhe korrigjon njollat kafe

L2,300.00 L1,840.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Ducray Melascreen UV Creme Legere SPF 50+

Krem kundër njollave kafe, mbrojtës nga dielli, për lëkura normale-mikse

40 ml

L2,600.00 L2,080.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Ducray Melascreen UV Creme Riche SPF 50 +

Krem kundër njollave kafe, mbrojtës nga dielli, për lëkura të thata

40 ml

L2,600.00 L2,080.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

KLORANE Vaj me ekstrakte të mangos për flokë të dëmtuar e të thatë125ml

Vaj me ekstrakte të mangos për flokë të dëmtuar e të thatë 125ml.

L2,000.00 L1,600.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret After Sun Balm

Balsam ushqyes dhe rigjenerues pas
ekspozimit në diell
150ml

L3,500.00 L2,800.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret After Sun Drops Moisturizing and Antiwrinkle

Locion ushqyes dhe anti-rrudhë për pas ekspozimit në diell

L3,500.00 L2,800.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret After Sun Lotion Moisturizing and Restoring

Locion rigjenerues dhe hidratues pas ekspozimit në diell
200ml

L2,700.00 L2,160.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret Body Lotion SPF 30

Qumësht trupi mbrojtës ndaj diellit
100ml

L3,150.00 L2,520.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret Body Lotion SPF 50+

Qumësht trupi mbrojtës ndaj diellit
100ml

L3,360.00 L2,688.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret Dry Sun Oil Spray Body and Hair SPF 30

Vaj mbrojtës ndaj diellit për flokët dhe trupin
200 ml

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret Eye Contour and Lip Sun Cream Protective and Anti-Age SPF 30

Krem mbrojtës ndaj diellit për zonën rreth syve dhe buzëve me SPF 30
15ml

L3,500.00 L2,800.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret Fluid Cream Sensorial Matt SPF 30

Emulsion mbrojtës ndaj diellit për fytyrën me efekt matifikues
40ml

L3,500.00 L2,800.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret Fluid Sun Cream Protective and Anti Age SPF 30

Krem mbrojtës ndaj diellit anti-age për fytyrën
40ml

L3,010.00 L2,408.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret Fluid Sun Cream Protective and Anti Age SPF 50+

Krem mbrojtës ndaj diellit anti-age për fytyrën
40ml

L3,780.00 L3,024.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret Fluid Sun Cream Protective and Anti Age SPF15

Krem mbrojtës ndaj diellit anti-age për fytyrën
40ml

L3,010.00 L2,408.00 -20%
Shto në shportë

Korff Sun Secret Protective Gel SPF 50+

Xhel mbrojtës ndaj diellit për fytyrën SPF 50+
50ml

L3,780.00
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret Sun Lotion Protective and Anti-Age SPF 15

Qumësht trupi mbrojtës ndaj diellit dhe anti-age
100ml

L3,150.00 L2,520.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret Sun Protection Compact Foundation SPF 50+

Pudër kompakte mbrojtëse dhe anti-age
9ml

L3,920.00 L3,136.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Sun Secret Super Bronzing Sun Cream Tan Enhancer

Krem përshpejtues i nxirjes
150ml

L3,640.00 L2,912.00 -20%
Shto në shportë