info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

Showing all 13 results

Ofertë!
-10%

Milupa Mixed Fruit Cereal 6m+

Pure me drithëra dhe fruta, për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.
660.00 L 594.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Milupa Rice Cereal 4m+

Pure me oriz, për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.
600.00 L 540.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Aptamil First Infant Milk Ready to Feed

Qumësht i përgatitur, për fëmijët nga 0-6 muaj. 70ml
170.00 L 153.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care

Qumësht për fëmijë që shfaqin reaksion alergjik ndaj qumështit të lopës. 400g
2,900.00 L 2,610.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Aptamil Premature Milk

Qumësht Aptamil për fëmijë që lindin para kohe. 400 g
2,300.00 L 2,070.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Aptamil Comfort 1

Qumësht për fëmijë 0-6 muajsh që kanë probleme me tretjen. 400g
1,800.00 L 1,620.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Aptamil Comfort 2

Qumësht për fëmijë 6-12 muaj, që kanë probleme me tretjen. 400g
1,800.00 L 1,620.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Aptamil Lactose Free Milk

Qumësht Aptamil pa laktozë, për fëmijë që nga lindja. 400g .
1,800.00 L 1,620.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Aptamil Pronutra Follow On Formula 2

Qumësht formulë për fëmijë nga 6-12 muaj
1,440.00 L2,520.00 L
Përzgjidhni mundësi
Ofertë!
-10%

Aptamil Pronutra 3 Growing Up Milk

Qumësht formulë për fëmijë 1 - 2 vjeç.
1,440.00 L2,520.00 L
Përzgjidhni mundësi
Ofertë!
-10%

Aptamil Growing Up Milk 4

Qumësht formulë për fëmijë mbi 2 vjeç.
1,600.00 L 1,440.00 L -10%
Përzgjidhni mundësi
Ofertë!
-10%

Aptamil Pronutra PRE

Qumësht formulë, për fëmijë duke nisur që nga lindja.
2,800.00 L 2,520.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Aptamil Pronutra 1

Qumësht formulë, për fëmijë 0 - 6 muaj
1,440.00 L2,520.00 L
Përzgjidhni mundësi