info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing 1–48 of 149 results

4U Pharma Babytol D3K

Vitaminë D3 dhe vitaminë K për fëmijë
30 kapsula

L1,764.90
Shto në shportë

Aconitum Potenzine Superior

Stimulues për meshkuj
Kuti x 30 kapsula

L2,030.10
Shto në shportë

Alinter Group Eros Spray

Spraj me lidokainë
14ml

L1,020.00
Shto në shportë

Alpifluor Drops

Integrator me fluor për fëmijë
10ml

L1,560.00
Shto në shportë

AP Pharm FertAid

Suplement fertiliteti për meshkuj
Kuti x 60 tableta

L9,000.00
Lexo më shumë

ATC Çaj Afrodiziak Bio

Përzierje bimore nxitëse dhe stimulante e seksit

90 g

L300.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-azmatik Bio

Përzierje bimore që ndihmon në mjekimin e astmës bronkiale

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-celulit Bio

Përzierje bimore për largimin e ujrave nga trupi

90 g

L180.00
Lexo më shumë

ATC Çaj Anti-diabetik Bio

Çaj me përzierje bimore natyrore për uljen e niveleve të sheqerit në gjak

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-duhan Bio

Përzierje bimore dezintoksikimin e organizmit nga nikotina e duhani. 90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-grip Bio

Përzierje bimore kundër të ftohtit dhe temperaturës

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-kolesterol Bio

Përzierje bimore kundër kolesterolit

95 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-reumatizmal Bio

Përzierje bimore kundër dhimbjeve të shkaktuara nga reumatizma dhe artriti

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-variçe Bio

Përzierje bimore për lehtësimin e variçeve

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Aromatiko-mjekësor Bio

Përzierje bimore për Çdo moshë e pasur me vitamina, 100 % natyror

100 g

L180.00
Lexo më shumë

ATC Çaj Aronia Fruit Bio

Çaj me përbërje të frutit të aronias (chokeberry)

90 g

L200.00
Shto në shportë

ATC Çaj Bar blete Bio

Çaj bimor me bar blete (melissa officinalis)

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Ekspektorant Bio

Përzierje bimore për pastrimin nga gëlbaza

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Fier Guri Bio

Çaj bimor me fier guri
(ceterach offinarum).
100% organik 90 g

L180.00
Lexo më shumë

ATC Çaj Fletë Mente Bio

Çaj bimor me përbërje të mentes (Spearmint)

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj fruta pylli Bio

Miksimi i fryteve të bimëve
aromatiko-mjekësore tërësisht të egra të rritura në pyjet tanë

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Fryte Boronice Bio

Çaj me përbërje të fryteve te boronicës
(vaccinum myrtillas) 90 g

L450.00
Shto në shportë

ATC Çaj Gjethe Sene Bio

Çaj me përbërje gjethe sene.

65 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Hibiscus Bio

Lule hibiscus (bibiscus rosa sinesis)

90 g

L180.00
Lexo më shumë

ATC Çaj Hipnotik Bio

Përzierje bimore kundër pagjumësisë

85 g

L180.00
Lexo më shumë

ATC Çaj i mëlçisë Bio

Përzierje bimore për mëlçinë e zezë

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj i zi Bio

Çaji Rusit (camellia sinesis). 85 g.

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Jeshil Bio

Camellia sinensis (green tea leaves)

80 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj laksativ bimor Bio

4

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Lule Basani Bio

Çaj bimor me lule basani (Hypericum perforatum)

60 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Lule Bliri Bio

Përzierje bimore që shëron të ftohurën, kollën,
stomakun.

70 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Lule Kamomili Bio

Çaj bimor me lule kamomili 60 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Majasëlli Bio

Përzierje bimore për mjekimin e majasëllit

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Mali

Çaj mali bio i seleksionuar direkt nga natyra e egër e maleve tona (Sideritis Syriaca)

40 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Multi-vitaminoz Bio

Përzierje bimore e pasur me vitamina

100 g

L180.00
Lexo më shumë

ATC Çaj për kollën Bio

Përzierje bimore për qetësimin e kollës dhe nxjerrjen e gëlbazës

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj për tëmthin Bio

Përzierje bimore për tëmthin dhe gurët e tij

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj për veshkat Bio

Përzierje bimore natyrore për tretjen e gurëve

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Qetësues Bio

Përzierje bimore qetësuese për menopauzën

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Qetësues për stomakun Bio

Përzierje bimore për qetësimin e dhimbjeve të stomakut dhe largimin e gazrave

80 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Sedativ Bio

Përzierje bimore me efekt qetësues të sistemit nervor qëndror

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj sherebele Bio

Salvia officinalis e përzgjedhur me mbi 2.5% vaj esencial

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Trëndafil i egër Bio

Përzierje bimore për forcimin e imunitetit

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Anti-stres Bio

Përzierje bimore për qetësimin e stresit dhe dhimbjeve të kokës

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Dietetik Bio

Përzierje bimore natyrore për dobësim

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Limonçinë Bio.

Çaj i përgatitur me fletët e Luizës (Herba Louisa)

90 g

L180.00
Lexo më shumë

Atc çaj për tensionin Bio

Përzierje bimore për uljen e tensionit të lartë të gjakut

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Prostate Bio

Përzierje bimore për qetësimin e
prostatës

90 g

L180.00
Shto në shportë