info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 23 rezultatet.

Ulje!
-15%

Mustela 123 Vitamin Barrier Cream

Mustela krem për përkujdesje të lëkurës së të ndenjurave të bebes

L850.00 L722.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela After Sun Spray

Përkujdesje pas diellit për bebe dhe fëmijë, që nga dita e parë e lindjes.
125ml.

L2,000.00 L1,700.00 -15%
Lexo më shumë
Ulje!
-15%

Mustela bebe massage oil

Vaj masazhi hidratues dhe qetësues për bebe dhe fëmijë.
110ml.

L1,600.00 L1,360.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela Cleansing Milk

Qumësht pastrues i butë për bebe dhe fëmijë, për fytyrën dhe të ndenjurat që nga dita e parë e lindjes.
200ml.

L950.00 L807.00 -15%
Lexo më shumë
Ulje!
-15%

Mustela Cleansing wipes

Peceta të lagura për pastrimin e të ndenjurave të bebes, që nga dita e parë e lindjes.
Paketim me 70 peceta.

L1,190.00 L1,011.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela Cleansing wipes baby face

Mustela peceta të lagura për fytyrën e bebeve dhe fëmijëve.
Paketim me 25 peceta.

L800.00 L680.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela cold cream face

Krem ushqyes për lëkurë të thatë, për bebe dhe fëmijë, si përkujdesje e fytyrës, që nga dita e parë e lindjes. 40ml.

L1,100.00 L935.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela Cradle Cap Cream

Mustela krem zbutës dhe qetësues i krustave të qumështit tek bebet. 40ml.

L1,500.00 L1,275.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela gentle cleansing gel for hair and body

Mustela gel larës shkumues dhe pastrues për bebe dhe fëmijë.
Flakon-pompë.
500ml.

L1,850.00 L1,572.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela gentle cleansing gel for hair and body

Xhel pastrues shkumues për flokët dhe trupin për bebe dhe fëmijë
200ml

L1,190.00 L1,011.00 -15%
Lexo më shumë
Ulje!
-15%

Mustela Gentle Shampoo Delicate Hair

Shampo e butë për bebe për flokë delikatë
200 ml

L1,300.00 L1,105.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela Gentle soap Face and Body

Përkujdesje e ngurtë ushqyese, rilipidizuese në formë sapuni, për bebe dhe fëmijë me Cold Cream, për fytyrë dhe trup. 200 g.

L800.00 L680.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela Hydra Bebe Facial cream

Mustela krem hidratues për fytyrën që nga dita e parë e lindjes
40 ml

L1,100.00 L935.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela Hydra Bebe Lait Corps

Mustela qumësht trupi
hidratues për lëkurën e bebes dhe të fëmijës. 300ml.

L1,900.00 L1,615.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela Infant foam shampoo

Shampo në formë shkume, për flokët delikatë të të sapolindurve, bebeve dhe fëmijëve.
150ml.

L1,500.00 L1,275.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela maternity strech marks serum

Serum korrigjues i strijave tashmë të formuara
45 ml

L3,400.00 L2,890.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela No-rinse Soothing Cleansing Water

Ujë pastrues pa shpëlarje, për fytyrën dhe të ndenjurat e bebes dhe fëmijës.
300ml.

L1,800.00 L1,530.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela Stelatopia cleansing cream

Mustela krem larës për lëkurë atopike, që nga dita e parë e lindjes. 200ml.

L2,100.00 L1,785.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela Stelatopia dry skin emollient cream

Stelatopia krem zbutës për lëkura atopike. Për fytyrën dhe trupin.
200 ml.

L2,800.00 L2,380.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela Stelatria Recovery cream

Krem riparues dhe qetësues për lëkurë të irrituar, për fytyrë dhe trup, për bebe dhe fëmijë.
40 ml.

L1,750.00 L1,487.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela Sun Lotion Face SPF 50+

Përkujdesje shumë e lartë, mbrojtëse nga dielli për fytyrën, për bebe dhe fëmijë, që nga dita e parë e lindjes.
40 ml.

L2,400.00 L2,040.00 -15%
Shto në shportë
Ulje!
-15%

Mustela Sun Lotion SPF 50+

Qumësht kremoz për mbrojtje nga dielli, për fytyrë dhe trup, për bebe dhe fëmijë.
100ml.

L2,700.00 L2,295.00 -15%
Lexo më shumë
Ulje!
-15%

Mustela Sun Lotion SPF 50+

Përkujdesje shumë e lartë, mbrojtëse nga dielli për fytyrë dhe trup, për bebe dhe fëmijë, që nga dita e parë e lindjes.
Flakon-pompë.
200ml.

L3,500.00 L2,975.00 -15%
Lexo më shumë