info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS në Tiranë për çdo vlerë porosie dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Pagesë e sigurtë – Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Transport FALAS në Tiranë për çdo vlerë porosie dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Pagesë e sigurtë – Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Transport FALAS në Tiranë për çdo vlerë porosie dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Pagesë e sigurtë – Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

Kategoritë

Showing 1–48 of 84 results

Hipp Pako promocionale nr.7

Paketim promocional me produkte Hipp për fëmijë
L1,600.00
Shtoje në shportë

Hipp Pako promocionale nr.6

Paketim promocional me produkte Hipp për fëmijë
L1,300.00
Shtoje në shportë

Holle Baby Water

Ujë mineral natyral për bebe & fëmijë 500 ml
L200.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Fennel Frog

Pure me mollë, dardhë dhe finok, për fëmijë nga 6 muaj 100 g
L250.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic Nectar Plum

Lëng frutash organik me kumbull për fëmijë mbi 4 muaj 200 ml
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic Nectar Mild Apple

Lëng frutash organik me mollë për fëmijë mbi 4 mua 200 ml
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic Juice Multifruit

Lëng frutash organik me fruta të ndryshme për fëmijë mbi 4 muaj 200 ml
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic Apple Carrot Juice

Lëng frutash organik me mollë dhe karrota për fëmijë mbi 4 muaj 0.2 L
L200.00
Shtoje në shportë

HiPP Organic Sun Fruit

Pure me fruta të ndryshme për fëmijë mbi 4 muaj 125 g
L200.00
Shtoje në shportë

HIPP Hippis Organic Wild Berries in Apple Peach

Pure e lëngshme me fruta pylli, pjeshkë dhe mollë për fëmijë mbi 4 muaj 100 g
L160.00
Shtoje në shportë

HIPP Hippis Organic Strawberry Banana in Apple

Pure e lëngshme me luleshtrydhe, banane dhe mollë për fëmijë mbi 4 muaj 100 g
L160.00
Shtoje në shportë

HIPP Hippis Organic Plum-Blackcurrant in pear

Pure e lëngshme me rrush të zi, kumbull dhe dardhë për fëmijë mbi 6 muaj 100 g
L160.00
Shtoje në shportë

HIPP Hippis Organic apple pear banaba

Pure e lëngshme me mollë dardhë dhe banane për fëmijë mbi 4 muaj 100 g
L160.00
Shtoje në shportë

Hipp Fruit & Cereals

Pure me mollë, banane dhe biskota fëmijë mbi 4 muaj 125 g
L250.00
Shtoje në shportë

Hipp Fine vegetables and potatoes with veal

Pure me perime, patate dhe mish viçi për fëmijë mbi 4 muaj 125 g
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Apricots in banana

Pure me kajsi dhe banane për fëmijë mbi 4 muaj 125 g
L200.00
Shtoje në shportë

HiPP Mama Organic Nursing Tea

Çaj organik bimor që stimulon prodhimin e qumështit të gjirit tek nënat e reja 200 g
L550.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic Fennel Tea

Çaj organik finoku 20 bustina x 1.5 g
L400.00
Shtoje në shportë

Hipp Good Night Milk Baby biscuit with Apple

Pure me mollë, biskota dhe qumësht për fëmijë mbi 4 muaj 190 g
L250.00
Shtoje në shportë

Hipp Fine Vegetables and Rice with Veal

Pure me perime, oriz dhe mish viçi për fëmijë mbi 8 muaj 125 g
L270.00
Shtoje në shportë

Hipp Apple in Carrots

Pure molle dhe karrotë për fëmijë mbi 4 muaj 125 g
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Tomatoes and Potatoes with Chicken

Pure me domate, patate dhe mish pule për fëmijë mbi 8 muaj 220 g
L270.00
Shtoje në shportë

Hipp Vegetables and Noodles with Chicken

Pure perimesh me makarona dhe pulë për fëmijë mbi 12 muaj 220 g
L270.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic Nectar Banana

Lëng banane pa sheqer të shtuar për fëmijë mbi 4 muaj 200 ml
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic Milk & Cereals Fine Fruits

Pure organike me fruta dhe qumësht për bebe nga mosha 6 muajsh 250 g
L500.00
Shtoje në shportë

Hipp Baby Water

Ujë mineral për foshnje 1.5 L
L250.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic baby cereal 100 % rice

Pure orizi organike për bebe mbi 4 muaj 200 g
L500.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic baby cereal Multi Grain 6 m+

Pure me drithëra organike për bebe mbi 6 muaj 200 g
L500.00
Shtoje në shportë

Hipp Good Night Fine Apple 4 m+

Pure organike me mollë, drithëra dhe qumësht për bebe mbi 4 muaj 250 g
L500.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Carrot Cat

Pure me karrota, mango, banane dhe dardhë për fëmijë mbi 6 muaj 100 g
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Red Bee Pouch Apple with Strawberries 8m+ Demeter

Pure me mollë dhe luleshtrydhe për fëmijë mbi 8 muaj.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Panda Peach Pouch Peach, Apricot, Banana with Spelt 8m+ Demeter

Pure me dardhë, kajsi, banane dhe grurë për fëmijë mbi 8 muaj.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Veggie Bunny Pouch, Carrot & Sweet Potato with Peas 6m+ Demeter

Pure me karrota, patate të ëmbël dhe bizele për fëmijë mbi 6 muaj 100 g.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Power Parrot Pouch Pear and Apple with Spinach 6m+ Demeter

Pure me mollë, dardhë dhe finok për fëmijë mbi 6 muaj. 100 g.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Birchermuesli with Fruits Demeter

Pure me drithëra dhe fruta për fëmijë mbi 8 muaj. 220 g.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Milk Cereal with Millet

Drithëra me qumësht dhe me mel për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.
L650.00
Shtoje në shportë

Holle Mais and Tapioca

Drithëra me misër dhe tapioka për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.
L750.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Millet Porridge

Drithëra me mel, për fëmijë mbi 4 muajsh. 250g.
L650.00
Shtoje në shportë

Holle Patatoes, Peas and Zucchini 6m+ Demeter

Pure me patate, bizele dhe kungulleshka, për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Berry Puppy Pouch Apple and Peach with Fruits of the Forest 8m+ Demeter

Pure me mollë, pjeshkë dhe fruta pylli, për fëmijë mbi 8 muaj. 100g .
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Minis Fruits Bar Banana-Orange 12m+

Copëza frutash për fëmijë mbi 1 vjeç.
L650.00
Shtoje në shportë

Holle Organic Oats Porridge 6m+ Demeter

Drithëra me tërshërë për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.
L600.00
Shtoje në shportë

Holle Chicken 4m+ Demeter

Pure me pulë për fëmijë mbi 4 muaj. 125g.
L350.00
Shtoje në shportë

Holle Spaghetti Bolognese 8m+ Demeter

Pure me makarona për fëmijë mbi 10 muaj. 220g.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Mixed Vegetables with Rice 8m+ Demeter

Pure me perime dhe oriz për fëmijë mbi 8 muaj. 220g.
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Biscuits Aux Fruits

Biskota me shije frutash (mollë dhe dardhë) për fëmijë mbi 10 muaj.
L550.00
Shtoje në shportë

Holle Apple with Fruits of the Forest 8m+ Demeter

Pure me mollë dhe fruta pylli, për fëmijë mbi 8 muaj. 220g.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Apple, Banana with Apricot 6m+ Demeter

Pure me mollë, banane dhe kajsi për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.
L300.00
Shtoje në shportë