[email protected]

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

Dërgesa dhe transporti

Transport i shpejtë kudo ku ju ndodheni, direkt në adresën tuaj!

FarmaOn realizon dërgesa në të gjithë territorin e Shqipërisë, në Kosovë dhe në Maqedoninë e Veriut.

Transporti në Tiranë realizohet nga FarmaOn, ndërsa në qytete të tjerë nëpërmjet bashkëpunimit me postën e shpejtë FEDEX.

Nga momenti i marrjes së kërkesës, porosia përgatitet dhe dërgohet brenda harkut kohor prej 24 orësh në Tiranë, 48 orësh në qytetet e tjera në Shqipëri dhe brenda 6-7 ditësh në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut (duke përjashtuar të dielën, ditët e festave zyrtare dhe rastet kur, për shkaqe madhore është i pamundur respektimi i këtyre afateve kohore).

Transporti është FALAS në Tiranë dhe FALAS për çdo porosi mbi 4000 L kudo në Shqipëri.
Për më shumë detaje referoju tabelës më poshtë:

Vëmendje! Transporti në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut është pezulluar përkohësisht.