info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing 1–48 of 94 results

Ulje!
-20%

Korff Absolute Illuminating Global Anti-Age Cream

Krem anti-age global, kundër të gjitha shenjave të moshës
50ml

L19,600.00 L15,680.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Absolute Illuminating Global Anti-Age Eye Contour Cream

Krem anti-rrudhë absolut për zonën rreth syve.
Paketim 15ml.

L12,600.00 L10,080.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Absolute Multi-Active Lifting Regenerating Treatment

Trajtim rigjenerues anti-rrudhë absolut me efekt lifting

L9,800.00 L7,840.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Absolute Regenerating Face Serum

Serum rigjenerues dhe anti-rrudhë
30ml

L11,200.00 L8,960.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Anti-Redness Concentrated Serum

Serum për lëkurë të ndjeshme kuperoze
30ml

L3,880.00 L3,104.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Anti-Redness Day Cream SPF 20

Krem dite me SPF 20 për lëkurë të ndjeshme kuperoze
50ml

L3,880.00 L3,104.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cleansing Micellar Make-Up Removing Gel

Xhel micelar pastrues për fytyrën
200ml

L3,080.00 L2,464.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cleansing Revitalizing Black Peeling

Krem pastrues me efekt eksfoljues
75ml

L3,500.00 L2,800.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cleansing White Clay Mask

Maskë me argjilë të bardhë
75ml

L2,470.00 L1,976.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Correctionist Intensive Serum

Serum rigjenerues dhe anti-rrudhë për moshë 35- 45 vjeç
30ml

L5,600.00 L4,480.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Correctionist Light Cream

Krem rigjenerues dhe anti-rrudhë për lëkurë normale -mikse për moshë 35-45 vjeç
50ml

L6,300.00 L5,040.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Correctionist Rich Cream

Krem rigjenerues dhe anti-rrudhë për lëkurë të thatë për moshë 35- 45 vjeç
50 ml

L6,300.00 L5,040.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Brush Cleanser

Solucion pastrues për furçat e make-up-it
50ml

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Classic Eyeshadow Brush

Furçë klasike për vendosjen e toneve të
syve

L3,080.00 L2,464.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Compact Eyeshadow

Make up në formë pluhuri kompakt për zonën e syve

L1,540.00 L1,232.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Concealer Brush

Furçë për përhapjen e korrektorit

L3,080.00 L2,464.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Costum Magnetic Palette For Eyeshadow

Kuti për tonet e syve

L1,820.00 L1,456.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Creamy Eyeshadow

Make up kremoz per zonën e syve

L3,080.00 L2,464.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Creamy Foundation Lifting

Fondotintë kremoze me efekt lifting
30ml

L4,455.00 L3,564.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Creamy Lipgloss

Buzëkuq i lëngshëm shkëlqyes
6 ml

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Divine finish Perfecting Powder

Pudër perfeksionuese dhe fiksuese e make-up-it
10g

L3,780.00 L3,024.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Double Eyeshadow Brush

Furçë e dyfishtë për aplikimin e toneve të
syve

L3,950.00 L3,160.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Evening Compact Powder

Pudër kompakte për në mbrëmje
9g

L3,650.00 L2,920.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-48%

Korff Cure Make Up Eye Pencil

Laps sysh
1.05g

L2,800.00 L1,456.00 -48%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Eyebuki Eyeshadow Brush

Furçë për aplikimin e toneve të syve

L3,080.00 L2,464.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Flat Powder Brush

Furçë për aplikimin e pudrës

L5,040.00 L4,032.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Foundation Drops Nude Effect

Fondotintë me pika me
30ml

L5,320.00 L4,256.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up High Definition Mascara

Rimel për qerpikë më të gjatë me volum
9ml

L3,080.00 L2,464.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Illuminating Bronzing Powder 02

Pudër kompakte nxirëse
9g

L3,650.00 L2,920.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Illuminating Compact Blush 02

Blush kompakt 02. Paketim
5g

L2,470.00 L1,976.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-8%

Korff Cure Make Up Lightening Fluid Foundation spf15 06 (eclat de cacao)

Fondotintë fluide me shkëlqim
30ml

L3,970.00 L3,640.00 -8%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Lip Pencil

Laps për buzët

L2,430.00 L1,944.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Long Lasting Fluid Lipstick

Buzëkuq me veprim që zgjat në kohë
6ml

L3,240.00 L2,592.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Magic Powder Eyeshadow Pencil

Laps kremoz për sytë
1.54g

L2,520.00 L2,016.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Mascara All In One

Rimel shumë-funksional
10 ml

L3,080.00 L2,464.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Matt Eyeshadow

Make-up në formë pluhuri mat për zonën e syve

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Matt Lipstick

Buzëkuq Mat 1.3 g

L2,990.00 L2,392.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Moisturizing Lip Primer and Scrub

Primer hidratues dhe skrub për buzët

L2,280.00 L1,824.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Oval Foundation Brush

Furçë ovale për aplikimin e fondotintës

L4,900.00 L3,920.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Powerlash Strengthening Mascara

Rimel për forcimin dhe zgjatjen e
qerpikëve 7.6ml

L3,080.00 L2,464.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Round Foundation Brush

Furçë për aplikimin e fondotintës

L4,900.00 L3,920.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Satin Eyeshadow

Make up në formë pluhuri për zonën e syve

L2,800.00 L2,240.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Satin Lipstick

Buzëkuq kremoz
4 ml

L3,240.00 L2,592.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Slim Eyebrown Pencil

Laps për vetullat
0.09g

L1,920.00 L1,536.00 -20%
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Smoothing Base

Bazë për make-up-in
30ml

L3,780.00 L3,024.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Smoothing Base Anti Redness

Bazë për make-up-in për lëkurë kuperoze
30ml

L4,480.00 L3,584.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Smoothing Base Anti Spot

Bazë për make-up-in kundër njollave të errëta të lëkurës
30ml

L4,480.00 L3,584.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Cure Make Up Stick Foundation 07

Fondotintë në formë sticku 7.5ml

L4,620.00 L3,696.00 -20%
Zgjidh opsionet