info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Kategoritë

Showing all 19 results

Ofertë!
-10%

Lacalut White Toothbrush

Furçë dhëmbësh për dhëmbë naturalisht të bardhë
390.00 L 351.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut White & Repair Toothpaste

Pastë dentare për zbardhje të lehtë dhe riparim të smaltit të dhëmbëve 75ml
550.00 L 495.00 L -10%
Përzgjidhni mundësi
Ofertë!
-10%

Lacalut Interdental

Furçë interdentare përmasa të ndryshme 5 copë
400.00 L 360.00 L -10%
Përzgjidhni mundësi
Ofertë!
-10%

Lacalut Flora Toothpaste

Pastë dhëmbësh kundër aromës së pakëndshme të gojës 75ml
550.00 L 495.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Flora Mouthwash

Shpëlarës goje kundër aromës së pa këndshme të gojës 300ml
730.00 L 657.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Tartar Protection Antibacterial Mouthwash

Shpëlarës goje antibakterial parandalues i formimit të gurëzave dentare 500 ml
530.00 L 477.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Sensitive Antibacterial Mouthwash

Shpëlarës goje antibakterial për dhëmbë të ndjeshëm 500 ml
530.00 L 477.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Kids Toothbrush

Furçë dhëmbësh për fëmijë mbi 4 vjeç
330.00 L 297.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Multi-Effect Antibacterial Mouthwash

Shpëlarës goje antibakterial me formulë inovative 6 në 1 500 ml
530.00 L 477.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Whitening Antibacterial Mouthwash

Shpëlarës goje antibakterial për dhëmbë natyralisht më të bardhë 500 ml
530.00 L 477.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Multi-Effect

Pastë dhëmbësh mjekësore me formulë inovative 5 në 1
500.00 L 450.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Aktiv Toothbrush

Furçë dhëmbësh
380.00 L 342.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Dental Floss

Fill dentar për pastrimin e hapësirave interdentare
380.00 L 342.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Aktiv Pastë Dentare

Pastë dhëmbësh që forcon mishrat e dhëmbëve & mbron nga paradontoza 75 ml
440.00 L 396.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut White Pastë Dentare

Pastë dhëmbësh profilaktike për rikthimin dhe mirëmbajtjen e bardhësisë natyrale të dhëmbëve 75ml
475.00 L 427.50 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut White Mouthwash

Shpëlarës goje për rikthimin e bardhësisë natyrale të dhëmbëve 300ml
730.00 L 657.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Sensitive Pastë Dentare

Pastë dhëmbësh profilaktike për dhëmbë të ndjeshëm 75ml
420.00 L 378.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Aktiv Mouthwash

Shpëlarës goje Lacalut Aktiv 300ml
730.00 L 657.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Sensitive Mouthwash

Shpëlarës goje për dhëmbë të ndjeshëm 300ml
730.00 L 657.00 L -10%
Shtoje në shportë