info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

Kategoritë

Showing all 14 results

Milupa Aptamil Anti Regurgitation (A.R.)

Qumësht për fëmijë 0-12 muajsh, që vuajnë nga refluksi. 400g.
L1,700.00
Shtoje në shportë

Milupa Aptamil Comfort 1

Qumësht për fëmijë 0-6 muajsh që kanë probleme me tretjen. 400g.
L1,600.00
Shtoje në shportë

Milupa Aptamil Comfort 2

Qumësht për fëmijë 6-12 muaj, që kanë probleme me tretjen. 400g.
L1,500.00
Shtoje në shportë

Milupa Aptamil Growing up 4 – 800 g

Qumësht formulë për fëmijë mbi 2 vjeç.
L1,290.00
Përzgjidhni mundësi

Milupa Aptamil Pronutra 1 – 800 g

Qumësht formulë, për fëmijë 0 - 6 muaj.
L1,400.00L2,400.00
Përzgjidhni mundësi

Milupa Aptamil Pronutra 2 – 800 g

Qumësht formulë për fëmijë nga 6 12 muaj.
L1,350.00
Përzgjidhni mundësi

Milupa Aptamil Pronutra 3 – 800 g

Qumësht formulë për fëmijë 1 - 2 vjeç.
L1,350.00L2,400.00
Përzgjidhni mundësi

Milupa Biscuit Cereal 8m+

Pure me biskota dhe qumësht për fëmijë mbi 8 muaj. 250g.
L500.00
Shtoje në shportë

Milupa Mixed Fruit Cereal 6m+

Pure me drithëra dhe fruta, për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.
L500.00
Shtoje në shportë

Milupa Oat and Apple Cereals 6m+

Drithëra me tërshërë dhe mollë, për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.
L500.00
Shtoje në shportë

Milupa Rice Banana Cereal 4m+

Pure me oriz dhe banane, për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.
L500.00
Shtoje në shportë

Milupa Rice Cereal 4m+

Pure me oriz, për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.
L500.00
Shtoje në shportë

Milupa Rice Corn Cereal 4m+

Pure me misër dhe oriz për fëmijë mbi 4 muaj.
L500.00
Shtoje në shportë

Milupa Stracciatella Cereal 12m+

Pure me drithëra dhe çokollatë për fëmijë mbi 1 vjeç. 250g.
L500.00
Shtoje në shportë
Select your currency
ALL Lek Shqipërie
EUR Euro