info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing 1–48 of 78 results

Biorga Cystiphane Anti Hair Loss Shampoo 200ml

Shampo kundër rënies së flokut për meshkuj dhe femra.

L1,800.00
Shto në shportë

Biorga Cystiphane DS Intensive Anti-Dandruff shampo 200ml

Shampo intensive kundër zbokthit të thatë dhe të yndyrshëm.

L1,800.00
Shto në shportë

Biorga Cystiphane S Normalizing Anti-dandruff shampoo 200ml.

Shampo normalizuese për trajtimin e zbokthit dhe qetësimin e skalpit.

L1,800.00
Shto në shportë

Biorga Ecophane Ultra Soft Shampo 200ml

Shampo për skalp të ndjeshëm, për të gjitha llojet e flokëve.

L1,700.00
Shto në shportë

Bioscalin Oil Shampo Fortificante

Shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuar
200ml

L1,560.00
Shto në shportë

Bioscalin Oil Shampoo Antiforfora

Shampo për flokë me zbokth
200 ml

L1,560.00
Shto në shportë

Bioscalin Oil Shampoo Nutriente per Capelli Secci

Shampo ushqyese për flokë të thatë
200ml

L1,560.00
Shto në shportë

Bioscalin Oil Shampoo Sebo Equilibrante

Shampo për flokë të yndyrshëm
200ml

L1,560.00
Shto në shportë

Bioscalin Physiogenina Shampoo Fortificante Rivitalizante Capelli Deboli

Shampo me veprim forcues dhe rivitalizues për flokë të brishtë që kanë tendencë rënie
200ml

L1,560.00
Shto në shportë

Bioscalin Shampoo Antiforfora Secca e Grassa

Shampo kundër zbokthit
200ml

L1,720.00
Shto në shportë

Bioscalin Shampoo Rinforzante Uomo

Shampo për meshkuj kundër rënies së flokëve
200ml

L1,560.00
Shto në shportë

Bioscalin Signal Revolution Shampoo Rinforzante Ridensifiante

Shampo për flokë të dobët dhe që bien
200ml

L2,500.00
Shto në shportë

Bioscalin Trico Age 45+ Shampoo

Shampo kundër rënies së flokëve për femra mbi 45 vjeç
200ml

L1,560.00
Shto në shportë

Ducray Anaphase Shampoo

Shampo kundër rënies së flokëve

200 ml

L1,900.00
Shto në shportë

Ducray Argeal Shampoo

Shampo për gjendjet seborroike e flokë të yndyrshëm

150 ml

L1,650.00
Shto në shportë

Ducray Elution shampoing

Shampo trajtuese mbrojtëse

400 ml

L2,000.00
Shto në shportë

Ducray Extra-Doux Shampoo

Shampo për flokë delikatë

400 ml

L2,000.00
Shto në shportë

Ducray Kelual DS Shampoo

Shampo trajtuese kundër zbokthit me përbërës antimikrobialë dhe eksfoljues

100 ml

L1,950.00
Shto në shportë

Ducray Kertyol P.S.O. Shampoo

Shampo për gjëndje skuamoze të paraqitur me pllaka në lëkurën e kokës

200 ml

L2,100.00
Shto në shportë

Ducray Nutricerat Shampoo

Shampo për flokë të thatë e të dëmtuar dhe që kanë humbur gjallërinë

200 ml

L1,950.00
Shto në shportë

Ducray Sabal Shampoo

Shampo për flokë të yndyrshëm

200 ml

L1,950.00
Shto në shportë

Ducray Sensinol Shampoo

Shampo për skalp të ndjeshëm

200 ml

L1,950.00
Shto në shportë

Ducray Squanorm Shampoo Dry Dandruff

Shampo për flokë me zbokth të thatë

200 ml

L1,950.00
Shto në shportë

Ducray Squanorm Shampoo Oily Dandruff

Shampo për zbokth të yndyrshëm

200 ml

L1,950.00
Shto në shportë

Klorane Anti-Dundruft Shampoo with Myrtle

Shampo kundër zbokthit të yndyrshëm
200ml

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampoo Magnolia 200 ml

Shampo me manjolë për flokë pa shkëlqim 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Amande (Bajame) 200 ml & 400 ml

Shampo me bajame për të gjitha llojet e flokëve 200ml & 400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Aux Fibres de Lin 200 ml & 400 ml

Shampo për flokë të dobët e pa volum 200ml, 400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Avoine 200 ml

Shampo me tërshërë për flokë të dëmtuar e të dobët 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Camomille 200 ml & 400 ml

Shampo me kamomil për flokë biondë 200ml & 400ml

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Capucine (Purqark) 200 ml

Shampo kundër zbokthit të thatë 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Cedrat (Limon)

Shampo për larje të përditshme

200 ml

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Dattier du Desert 200ml

Shampo për flokë të thatë të dëmtuar 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Granade (Shega) 200 ml & 400 ml

Shampo me shegë për flokë të lyer 200ml & 400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Mangue (Mango) 200 ml & 400 ml

Shampo me mango për flokë të dobët e  të thatë 200ml &  400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Olivier Anti-Age 200 ml & 400 ml

Shampo me bazë ulliri për flokë të dobët e pa shkëlqim 200ml & 400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Ortie (Hithra) 200 ml & 400 ml

Shampo me bazë hithre për flokë të yndyrshëm 200ml & 400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Papyrus (Qumesht Papirusi) 200 ml

Shampo me qumësht papirusi për flokë të thatë e të vështirë për t’u stiluar 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Pivoine 200 ml

Shampo për lëkura të ndjeshme dhe të irrituara 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Quinine (Kinine) 200 ml & 400 ml

Shampo me bazë kinine kundër rënies së flokëve 200ml & 400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Sec Avoine 150ml

Shampo e thatë me tërshërë 150ml.

L1,650.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Sec Avoine Teinte naturalle 150ml

Shampo e thatë me tërshërë dhe ngjyrë, për flokë me nuancë të errët 150ml.

L1,650.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Sec Ortie 150 ml

Shampo e thatë me hithër për flokë të yndyrshëm 150ml.

L1,650.00
Shto në shportë

La Roche Posay Kerium DS Anti Dandruff Treating Shampoo

Shampo kundër
zbokthit të shoqëruar me kruarje dhe irritim të lëkurës. 125ml.

L2,460.00
Shto në shportë

Phyto Phytoapaisant Shampoo

Shampo për skalp të ndjeshëm dhe të irrituar
200ml

L1,830.00
Shto në shportë

Phyto Phytoargent Shampoo

Shampo për flokë gri, të bardhë dhe flokë të thinjur
200ml

L1,830.00
Shto në shportë

Phyto Phytocedrat Purifying Treatment Shampoo

Shampo për flokë të yndyrshëm
200ml

L1,830.00
Shto në shportë

Phyto Phytocyane Densifying Treatment Shampoo

Shampo trajtuese për flokë të dobët
250ml

L1,830.00
Shto në shportë