info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 47 rezultatet.

Holle Organic Spelt Baby Rusks 6m+ Demeter

Feta buke të thekura për fëmijë mbi 6 muaj. 200g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Fruit Porridge Banana Semolina 6m+

Pure me grurë dhe banane për
fëmijë mbi 6 muaj. 250g.

L700.00
Shto në shportë

Holle Mais and Tapioca

Drithëra me misër dhe tapioka për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.

L700.00
Shto në shportë

Holle Milk Cereal with Bananas Good Night 6m+

Drithëra me qumësht dhe banane, për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Oganic Baby Muesli Porridge 6m+ Demeter

Pure organike me drithëra dhe fruta, për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Organic 3-Grain Porridge 6m+

Pure Organike me 3 drithëra për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Organic Baby Mini Rusks 8m+ 100g Demeter

Mini-feta buke të thekura organike, për fëmijë mbi 8 muaj.

L600.00
Shto në shportë

Holle Organic Junior Muesli Multigrain with Cornflakes 10m+ Demeter

Drithëra për fëmijë mbi 10 muaj. 250g .

L600.00
Shto në shportë

Holle Organic Junior Muesli Multigrain with Fruit 10m+ Demeter

Drithëra organike me fruta për fëmijë mbi 10muaj. 250g .

L600.00
Shto në shportë

Holle Organic Milk Cereal With Millet

Drithëra me qumësht dhe me mel për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Organic Milk Cereal with Spelt 4m+

Pure organike me qumësht dhe miell gruri integral, për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Organic Millet Porridge

Drithëra me mel, për fëmijë mbi 4 muajsh. 250g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Organic Millet Porridge with Rice after 4-6m.

Pure me oriz dhe mel për fëmijë 4-6 muaj. 250g.

L550.00
Lexo më shumë

Holle Organic Oats Porridge 6m+ Demeter

Drithëra me tërshërë për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.

L550.00
Shto në shportë

Holle Organic Rice Porridge after 4-6m

Pure organike me oriz për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Organic Semolina Porridge 6m+ Demeter

Pure organike me grurë për fëmijë mbi 6 muaj. 250g .

L550.00
Shto në shportë

Holle Organic Spelt Porridge 6m+ Demeter

Pure organike me miell integral për fëmijë mbi 6 muajsh. 250 g.

L550.00
Shto në shportë

Holle Organic Vegetable Porridge Pumpkin Maize Rice 6m+

Drithëra organike me misër, oriz dhe kungull, për fëmijë mbi 6 muaj. 175g.

L700.00
Lexo më shumë

Milupa Biscuit Cereal 8m+

Pure me biskota dhe qumësht për fëmijë mbi 8 muaj. 250g.

L500.00
Shto në shportë

Milupa Mixed Fruit Cereal 6m+

Pure me drithëra dhe fruta, për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.

L500.00
Shto në shportë

Milupa Oat and Apple Cereals 6m+

Drithëra me tërshërë dhe mollë, për fëmijë mbi 6 muaj. 250g.

L500.00
Shto në shportë

Milupa Rice Banana Cereal 4m+

Pure me oriz dhe banane, për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.

L500.00
Shto në shportë

Milupa Rice Cereal 4m+

Pure me oriz, për fëmijë mbi 4 muaj. 250g.

L500.00
Shto në shportë

Milupa Rice Corn Cereal 4m+ 250g

Pure me misër dhe oriz për fëmijë mbi 4 muaj.

L500.00
Shto në shportë

Milupa Stracciatella Cereal 12m+ 250g

Pure me drithëra dhe çokollatë për fëmijë mbi 1 vjeç. 250g.

L500.00
Shto në shportë

Nutriben 5 Cereals 6m+

Nutriben 5 drithëra për
fëmijë mbi 6 muaj.

L550.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals 4 Fruits with milk 6m+

Drithëra me fruta dhe
qumësht, për fëmijë mbi 6 muaj. 300g.

L730.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals 6m+

Miks prej 8 drithërash për fëmijë mbi 6 muaj.
300g.

L580.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals Calcium With a Hint of Honey 6m+

Drithëra me mjaltë dhe
kalçium, për fëmijë mbi 6 muaj.
300g.

L550.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals Digest with a Hint of Honey 6m+

Drithëra me mjaltë, që ndihmojnë tretjen, për fëmijë mbi 6 muaj.
300g .

L550.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals Fibre with a Hint of Honey 6m+

Drithëra me mjaltë dhe
fibra për fëmijë mbi 6 muaj.
300g .

L580.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals Marie Biscuits with a Hint of Honey 6m+

Drithëra me mjaltë dhe
biskota, për fëmijë mbi 6 muajsh.
300g.

L580.00
Lexo më shumë

Nutriben 8 Cereals with a Hint of Honey 6m+

Miks drithërash me shije
mjalti, për fëmijë mbi 6 muaj. 300g.

L550.00
Shto në shportë

Nutriben 8 Cereals with a Hint of Honey and 4 Fruits 6m+

Drithëra me mjaltë dhe fruta, për fëmijë mbi 6 muaj.
300g.

L580.00
Shto në shportë

Nutriben 8 Cereals, Honey and Dried Fruits 6m+

Drithëra me mjaltë dhe fruta të thata, për fëmijë mbi 6 muaj.
600g .

L1,150.00
Shto në shportë

Nutriben Breakfast Wheat and Fruit 12m+

Drithëra mëngjesi me grurë dhe fruta, për fëmijë mbi 1 vjeç.
600g.

L950.00
Lexo më shumë

Nutriben Breakfast Wheat Flakes 12m+

Drithëra mëngjesi, për fëmijë mbi 1 vjeç.
750g .

L1,050.00
Lexo më shumë

Nutriben Breakfast Wheat Flakes and fruit12m+.

Drithëra mëngjesi me grurë dhe fruta, për fëmijë mbi 1 vjeç.
750g.

L1,150.00
Lexo më shumë

Nutriben Cacao con Galletas Maria 12m+

Drithëra me biskota dhe kakao, për fëmijë mbi 1 vjeç.
250g.

L580.00
Shto në shportë

Nutriben First Fruits 4m+

Drithëra me fruta, për fëmijë mbi 4 muaj.
300g.

L580.00
Shto në shportë

Nutriben Frutas Sem Gluten 4m+

Drithëra pa gluten, me fruta dhe
qumësht, për fëmijë mbi 4 muaj. 300g.

L680.00
Lexo më shumë

Nutriben Gluten Free Cereals 4m+

Drithëra pa gluten për
fëmijë mbi 4 muaj.
300g.

L550.00
Shto në shportë

Nutriben Gluten Free Cereals with Adapted Milk 4m+

Drithëra pa gluten, me
qumësht, për fëmijë mbi 4 muaj.
300g.

L680.00
Lexo më shumë

Nutriben Growing Up 6m+

Miks drithërash për rritje
të shëndetshme.
300g.

L580.00
Shto në shportë

Nutriben Growing Up with Adapted Milk 6m+

Miks drithërash me gluten dhe qumësht, për fëmijë mbi 6 muaj.
300 g.

L680.00
Shto në shportë

Nutriben Rice Cereal 4m+

Drithëra orizi pa gluten, për fëmijë mbi 4 muaj.
300g.

L550.00
Lexo më shumë

Nutriben Starter for the botlle 4m+

Drithëra me misër, pa qumësht, për fëmijë mbi 4 muaj.

L530.00
Lexo më shumë