info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 20 rezultatet.

Biorga Cystiphane Anti-Dandruff Lotion 200ml

Locion kundër zbokthit të thatë dhe të yndyrshëm. Mund të përdoret si trajtim mbajtës i zbokthit.

L4,200.00
Lexo më shumë

Biorga Cystiphane S Normalizing Anti-dandruff shampoo 200ml.

Shampo normalizuese për trajtimin e zbokthit dhe qetësimin e skalpit.

L1,800.00
Shto në shportë

Biorga Mycogel Foaming Cleansing gel 150ml

Xhel shkumues, pastrues, antifungal për fytyrën, trupin dhe skalpin.

L1,650.00
Lexo më shumë

Bioscalin Oil Shampoo Antiforfora

Shampo për flokë me zbokth
200 ml

L1,560.00
Shto në shportë

Bioscalin Shampoo Antiforfora Secca e Grassa

Shampo kundër zbokthit
200ml

L1,720.00
Shto në shportë

Ducray Kelual DS Shampoo

Shampo trajtuese kundër zbokthit me përbërës antimikrobialë dhe eksfoljues

100 ml

L1,950.00
Shto në shportë

Ducray Kertyol P.S.O. Shampoo

Shampo për gjëndje skuamoze të paraqitur me pllaka në lëkurën e kokës

200 ml

L2,100.00
Shto në shportë

Ducray Squanorm Shampoo Dry Dandruff

Shampo për flokë me zbokth të thatë

200 ml

L1,950.00
Shto në shportë

Ducray Squanorm Shampoo Oily Dandruff

Shampo për zbokth të yndyrshëm

200 ml

L1,950.00
Shto në shportë

Ducray Squanorm Zink Lotion

Locion kundër zbokthit

200 ml

L2,000.00
Lexo më shumë

Klorane Anti-Dundruft Shampoo with Myrtle

Shampo kundër zbokthit të yndyrshëm
200ml

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Capucine (Purqark) 200 ml

Shampo kundër zbokthit të thatë 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

La Roche Posay Kerium DS Anti Dandruff Treating Shampoo

Shampo kundër
zbokthit të shoqëruar me kruarje dhe irritim të lëkurës. 125ml.

L2,450.00
Shto në shportë

Phyto Phytosquam Anti-Dandruff Purifying Shampoo Dry Hair

Shampo për flokë të thatë me zbokth
200ml

L2,540.00
Lexo më shumë

Phyto Phytosquam Anti-Dandruff Purifying Shampoo Oily Hair

Shampo për flokë me zbokth të yndyrshëm
200ml

L2,540.00
Shto në shportë

Phyto Phytosquam Intense Anti Dandruff Intensive Treatment Shampoo

Shampo intensive kundër zbokthit
100ml

L2,540.00
Shto në shportë

Vichy Dercos Anti Dandruff Shampoo for Sensitive Scalp

Shampo kundër zbokthit për skalp të irrituar
200 ml

L2,000.00
Shto në shportë

Vichy Dercos Anti-Dandruff and Itchy Scalp Dry Hair Shampoo

Shampo kundër zbokthit për flokë të thatë
200ml

L2,000.00
Shto në shportë

Vichy Dercos Micro Peel Shampoo

Shampo kundër zbokthit të yndyrshëm
200ml

L2,000.00
Shto në shportë

Vichy Mineral Pore Purifying Clay Mask

Maskë me minerale dhe argjilë për pastrimin e lëkurës
2 x 6 ml

L470.00
Lexo më shumë