info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

  • Transport FALAS në Tiranë për porosi mbi 3000 L -dërgesa 4-24H | Transport FALAS në të gjithë Shqipërinë për porosi mbi 4000 L – dërgesa 24-48H

Kategoritë

Showing all 41 results

Hipp Apple in Carrots

Pure molle dhe karrotë për fëmijë mbi 4 muaj 125 g
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Apricots in banana

Pure me kajsi dhe banane për fëmijë mbi 4 muaj 125 g
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Baby Water

Ujë mineral për foshnje 1.5 L
L250.00
Shtoje në shportë

Hipp Fine vegetables and potatoes with veal

Pure me perime, patate dhe mish viçi për fëmijë mbi 4 muaj 125 g
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Fruit & Cereals

Pure me mollë, banane dhe biskota fëmijë mbi 4 muaj 125 g
L250.00
Shtoje në shportë

Hipp Good Night Milk Baby biscuit with Apple

Pure me mollë, biskota dhe qumësht për fëmijë mbi 4 muaj 190 g
L250.00
Shtoje në shportë

HIPP Hippis Organic Strawberry Banana in Apple

Pure e lëngshme me luleshtrydhe, banane dhe mollë për fëmijë mbi 4 muaj 100 g
L160.00
Shtoje në shportë

HIPP Hippis Organic apple pear banaba

Pure e lëngshme me mollë dardhë dhe banane për fëmijë mbi 4 muaj 100 g
L160.00
Shtoje në shportë

HIPP Hippis Organic Plum-Blackcurrant in pear

Pure e lëngshme me rrush të zi, kumbull dhe dardhë për fëmijë mbi 6 muaj 100 g
L160.00
Shtoje në shportë

HIPP Hippis Organic Wild Berries in Apple Peach

Pure e lëngshme me fruta pylli, pjeshkë dhe mollë për fëmijë mbi 4 muaj 100 g
L160.00
Shtoje në shportë

HiPP Mama Organic Nursing Tea

Çaj organik bimor që stimulon prodhimin e qumështit të gjirit tek nënat e reja 200 g
L550.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic Apple Carrot Juice

Lëng frutash organik me mollë dhe karrota për fëmijë mbi 4 muaj 0.2 L
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic Juice Multifruit

Lëng frutash organik me fruta të ndryshme për fëmijë mbi 4 muaj 200 ml
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic Nectar Banana

Lëng banane pa sheqer të shtuar për fëmijë mbi 4 muaj 200 ml
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic Nectar Mild Apple

Lëng frutash organik me mollë për fëmijë mbi 4 mua 200 ml
L200.00
Shtoje në shportë

Hipp Organic Nectar Plum

Lëng frutash organik me kumbull për fëmijë mbi 4 muaj 200 ml
L190.00
Shtoje në shportë

HiPP Organic Sun Fruit

Pure me fruta të ndryshme për fëmijë mbi 4 muaj 125 g
L200.00
Shtoje në shportë

Holle Apple 100% 4m+ Demeter

Pure me mollë për fëmijë mbi 4 muaj. 125g .
L200.00
Shtoje në shportë

Holle Apple and Bilberry 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe boronicë, për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Apple and Peach 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe pjeshkë për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Apple and Pear 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe dardhë, për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Apple and Plum 6m+ Demeter

Pure me mollë dhe kumbull për fëmijë mbi 6 muaj. 190g .
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Apple with Fruits of the Forest 8m+ Demeter

Pure me mollë dhe fruta pylli, për fëmijë mbi 8 muaj. 220g.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Apple, Banana with Apricot 6m+ Demeter

Pure me mollë, banane dhe kajsi për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Baby Water

Ujë mineral natyral për bebe & fëmijë 500 ml
L200.00
Shtoje në shportë

Holle Banana with Semolina 6m+

Pure me banane dhe grurë për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Banana Lama

Pure me mollë, banane, mango dhe kajsi, për fëmijë mbi 6 muaj. 100g .
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Berry Puppy Pouch Apple and Peach with Fruits of the Forest 8m+ Demeter

Pure me mollë, pjeshkë dhe fruta pylli, për fëmijë mbi 8 muaj. 100g .
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Carrot Cat

Pure me karrota, mango, banane dhe dardhë për fëmijë mbi 6 muaj 100 g
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Fennel Frog

Pure me mollë, dardhë dhe finok, për fëmijë nga 6 muaj 100 g
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Panda Peach Pouch Peach, Apricot, Banana with Spelt 8m+ Demeter

Pure me dardhë, kajsi, banane dhe grurë për fëmijë mbi 8 muaj.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Pear Pony Pouch Pear, Peach and Raspberries with Spelt 8m+ Demeter

Pure me dardhë, pjeshkë, mjedër dhe grurë, për fëmijë mbi 8 muaj.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Power Parrot Pouch Pear and Apple with Spinach 6m+ Demeter

Pure me mollë, dardhë dhe finok për fëmijë mbi 6 muaj. 100 g.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Bio Organic Red Bee Pouch Apple with Strawberries 8m+ Demeter

Pure me mollë dhe luleshtrydhe për fëmijë mbi 8 muaj.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Birchermuesli with Fruits Demeter

Pure me drithëra dhe fruta për fëmijë mbi 8 muaj. 220 g.
L250.00
Shtoje në shportë

Holle Carrottes 4m+ Demeter

Pure me karrota për fëmijë mbi 4 muaj 125g
L200.00
Shtoje në shportë

Holle Minis Fruits Bar Banana-Orange 12m+

Copëza frutash për fëmijë mbi 1 vjeç.
L650.00
Shtoje në shportë

Holle Pear 100% 4m+ Demeter

Pure me dardhë për fëmijë mbi 4 muaj. 125g.
L200.00
Shtoje në shportë

Holle Pear with Spelt Flakes 6m+ Demeter

Pure me dardhë dhe grurë për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.
L300.00
Shtoje në shportë

Holle Pure Fruit Pear with Apricot 4m+ Demeter

Pure me dardhë dhe kajsi për femijë mbi 4 muaj. 90g .
L250.00
Shtoje në shportë

Nutriben Ecopotitos Choice Fruit Salad 6m+

Pure Eco me fruta, për fëmijë mbi 6 muaj. 200g.
L360.00
Shtoje në shportë
Select your currency
ALL Lek Shqipërie
EUR Euro