info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Kategoritë

Showing 1–20 of 27 results

Ofertë!
-10%

Omron Eco Temp Basic

Termometër dixhital Omron për matjen e temperaturës
850.00 L 765.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron M2 Basic Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut
6,760.00 L 6,084.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron RS1 Wrist Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik kyçi, për matjen e presionit të gjakut
7,540.00 L 6,786.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron DuoBaby Nebuliser Accessory Set

Set me aksesorë zëvëndësues për aparatin e aerosolit DuoBaby
2,500.00 L 2,250.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron Compressor Nebulizer NE-C900

Aparat aerosoli profesional , NE-C900
13,650.00 L 12,285.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron Probe Covers for Omron Thermometers

Veshje mbrojtëse për termometrat elektronike Omron Paketim x 40 copë
980.00 L 882.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron M1 Compact Upper Arm Blood Pressure Monitor

Aparat manual Omron, për matjen e presionit të gjakut
6,500.00 L 5,850.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron HHP-CM01 AC Adapter for Blood Pressure Monitor

Adaptor për aparatet e tensionit të firmës Omron
1,560.00 L 1,404.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron RS4 Automatic Wrist Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik Omron RS4, për matjen e presionit të gjakut
11,050.00 L 9,945.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron Nebulizer Kit NC-28P

Kit për aparat aerosoli Omron
1,000.00 L 900.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron Compressor Nebulizer NE-C801KD

Aparat aerosoli.
9,100.00 L 8,190.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron MIT Elite Digital Automatic Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.
16,250.00 L 14,625.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron RS3 Wrist Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik kyçi, për matjen e presionit të gjakut.
9,750.00 L 8,775.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron RS2 Wrist Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik kyçi, për matjen e presionit të gjakut.
8,190.00 L 7,371.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron DuoBaby 2 in 1 Nebulizer – Aparat aerosoli

Aparat aerosoli me veprim të dyfishtë.
11,900.00 L 10,710.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron A3 Complete Accessory Kit – Aksesorë për aerosol

Aksesorë për aparat aerosoli Omron A3 Complete.
3,900.00 L 3,510.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron A3 Complete Nebulizer – Aparat aerosoli

Aparat aerosoli.
9,880.00 L 8,892.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron Body Composition Monitor BF511

Pajisje elektronike për matjen e masës yndyrore, masës muskulare dhe parametrave të tjerë truporë.
15,000.00 L 13,500.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron Compressor Nebulizer NE-C28P

Aparat aerosoli.
11,440.00 L 10,296.00 L -10%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Omron Body Fat Monitor BF306

Pajisje elektronike për matjen e BMI-së dhe përqindjes së masës yndyrore.
8,500.00 L 7,650.00 L -10%
Shtoje në shportë