info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Kategoritë

Showing all 22 results

Sale!
-15%

Mustela 123 Vitamin Barrier Cream – 50 ml

Mustela krem për përkujdesje të lëkurës së të ndenjurave të bebes
L850.00 L722.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela After Sun Spray

Përkujdesje pas diellit për bebe dhe fëmijë, që nga dita e parë e lindjes. 125ml.
L2,000.00 L1,700.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela baby massage oil

Vaj masazhi hidratues dhe qetësues për bebe dhe fëmijë 100ml
L1,400.00 L1,190.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Cleansing wipes

Peceta të lagura për pastrimin e të ndenjurave të bebes, që nga dita e parë e lindjes. Paketim me 70 peceta.
L1,190.00 L1,011.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Cleansing wipes baby face

Mustela peceta të lagura për fytyrën e bebeve dhe fëmijëve. Paketim me 25 peceta.
L800.00 L680.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela cold cream face

Krem ushqyes për lëkurë të thatë, për bebe dhe fëmijë, si përkujdesje e fytyrës, që nga dita e parë e lindjes. 40ml.
L1,100.00 L935.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Cradle Cap Cream

Mustela krem zbutës dhe qetësues i krustave të qumështit tek bebet. 40ml.
L1,500.00 L1,275.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela gentle cleansing gel for hair and body

Mustela gel larës shkumues dhe pastrues për bebe dhe fëmijë. Flakon-pompë. 500ml.
L1,900.00 L1,615.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela gentle cleansing gel for hair and body

Xhel pastrues shkumues për flokët dhe trupin për bebe dhe fëmijë 200ml
L1,190.00 L1,011.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela gentle shampoo delicate hair

Shampo e butë për bebe për flokë delikatë 200 ml
L1,300.00 L1,105.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Gentle soap Face and Body

Përkujdesje e ngurtë ushqyese, rilipidizuese në formë sapuni, për bebe dhe fëmijë me Cold Cream, për fytyrë dhe trup. 200 g.
L800.00 L680.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Hydra Bebe Facial cream

Mustela krem hidratues për fytyrën që nga dita e parë e lindjes 40 ml
L1,100.00 L935.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Hydra Bebe Lait Corps

Mustela qumësht trupi hidratues për lëkurën e bebes dhe të fëmijës. 300ml.
L1,900.00 L1,615.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Infant foam shampoo

Shampo në formë shkume, për flokët delikatë të të sapolindurve, bebeve dhe fëmijëve. 150ml.
L1,500.00 L1,275.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela maternity strech marks serum

Serum korrigjues i strijave tashmë të formuara 45 ml
L3,400.00 L2,890.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela No-rinse Soothing Cleansing Water

Ujë pastrues pa shpëlarje, për fytyrën dhe të ndenjurat e bebes dhe fëmijës. 300ml.
L1,800.00 L1,530.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Stelatopia Cleansing Gel

Xhel larës për lëkurë atopike, për bebe & fëmijë 200 ml
L2,000.00 L1,700.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Stelatopia dry skin emollient cream

Stelatopia krem zbutës për lëkura atopike. Për fytyrën dhe trupin. 200 ml.
L2,800.00 L2,380.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Stelatria Recovery cream

Krem riparues dhe qetësues për lëkurë të irrituar, për fytyrë dhe trup, për bebe dhe fëmijë. 40 ml.
L1,750.00 L1,487.50 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Sun Lotion Face SPF 50+

Përkujdesje shumë e lartë, mbrojtëse nga dielli për fytyrën, për bebe dhe fëmijë, që nga dita e parë e lindjes. 40 ml.
L2,500.00 L2,125.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Sun Lotion SPF 50+

Qumësht kremoz për mbrojtje nga dielli, për fytyrë dhe trup, për bebe dhe fëmijë. 100ml.
L2,800.00 L2,380.00 -15%
Add to cart
Sale!
-15%

Mustela Sun Lotion SPF 50+

Përkujdesje shumë e lartë, mbrojtëse nga dielli për fytyrë dhe trup, për bebe dhe fëmijë, që nga dita e parë e lindjes. Flakon-pompë. 200ml.
L3,500.00 L2,975.00 -15%
Add to cart