info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 13 rezultatet.

Vitabiotics Immunace

Integrator që forcon mbrojtjen imunitare

Kuti x 30 tableta

L2,000.00
Shto në shportë

Vitabiotics Jointace Sport

Integrator për persona që merren me aktivitet fizik. Kuti x 30 tableta.

L2,500.00
Shto në shportë

Vitabiotics Liveril

Integrator që ndihmon në mirë funksionimin e mëlçisë.

L2,200.00
Lexo më shumë

Vitabiotics Neurozan Brain Function

Integrator që rrit performancën mendore. Kuti x 30 tableta.

L2,700.00
Shto në shportë

Vitabiotics Neurozan Plus Brain Function

Integrator me vitamina, minerale, aminoacide dhe DHA, për performancë më të mirë mendore. Kuti x 56 tableta.

L3,590.00
Shto në shportë

Vitabiotics Omega 3-6-9

Integrator me omega 3,6 dhe 9. Kuti x 60 kapsula.

L1,950.00
Shto në shportë

Vitabiotics Pregnacare Before Conception

Integrator për femra për përdorim gjatë planifikimit të një shtatzënie. Kuti x 30 tableta.

L1,185.00
Shto në shportë

Vitabiotics Pregnance Stretch Mark Cream

Krem kundër strijave për përdorim gjatë shtatzënisë. 100 ml.

L1,780.00
Shto në shportë

Vitabiotics Ultra-D3

Vitaminë D 1000UI. Kuti x 96 tableta.

L1,400.00
Shto në shportë

Vitabiotics Ultra-D3

Vitaminë D 2000UI (50mcg) kuti x 96 tableta.

L2,500.00
Shto në shportë

Vitabiotics Ultra-D3

Vitaminë D 4000UI (100mcg), kuti x 96 tableta.

L3,500.00
Shto në shportë

Vitabiotics Wellwoman 70+

Multivitamina specifike për femra mbi 70 vjeç. Kuti x 30 tableta.

L1,500.00
Shto në shportë

Vitabiotics Wellwoman Original

Multivitamina specifike për femra. Kuti x 30 tableta.

L1,500.00
Shto në shportë