info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Kategoritë

Showing all 20 results

Sopulmin shurup 40 mg/5 ml (sobrerol)

Shurup me veprim mukolitik për trajtimin e kollës me sekrecione 200 ml
874.00 L
Shtoje në shportë

Tavipec Kapsula (esencë e vajit të livandos)

Medikament OTC për trajtimin e kollës Kuti x 30 kapsula
324.00 L
Shtoje në shportë

Levotuss shurup (levodropropizinë)

Trajtim simptomatik i kollës së thatë 200 ml
658.00 L
Shtoje në shportë

Tussavit shurup

Shurup me ekstrakte bimore për qetësimin e kollës
319.00 L420.00 L
Përzgjidhni mundësi
Mucostar FarmaOn

Mucostar 1.5 g (carbocisteinë)

Medikament OTC i indikuar për trajtimin e kollës me sekrecione Kuti x 20 bustina
1,848.00 L
Shtoje në shportë

Mucosolvan Junior shurup 15 mg/5 ml (ambroksol)

Shurup me veprim mukolitik për trajtimin e kollës me sekrecione 100 ml
361.00 L
Shtoje në shportë

Mucosolvan shurup 30 mg/5 ml (ambroksol)

Shurup me veprim mukolitik për trajtimin e kollës me sekrecione 100 ml
778.00 L
Shtoje në shportë

Pulmoserum Toux Seche Adults

Shurup me kodeinë dhe guaiakol, për trajtimin e kollës së thatë dhe irrituese 200 ml
437.00 L
Shtoje në shportë

Herbion Plantain (Gjethe delli) Shurup

Shurup me gjethe delli dhe mëllage për qetësimin e kollës 150 ml
300.00 L
Shtoje në shportë

Fluifort shurup (karbocisteinë)

Shurup me veprim mukolitik 200 ml
810.00 L
Shtoje në shportë
Hivotex FarmaOn

Hivotex 30 mg/5 ml (ambroksol)

Shurup me veprim mukolitik 125 ml
392.00 L
Shtoje në shportë

Pulmodexane shurup

Trajtim simptomatik i kollës së thatë 150 ml
625.00 L
Shtoje në shportë

Muxol 0.3% solucion oral

Shurup me veprim mukolitik për kollë me sekrecione 180 ml
446.00 L
Shtoje në shportë
Diacol FarmaOn

Diacol shurup (dekstrometorfan)

Trajtim simptomatik i kollës së thatë 200 ml
728.00 L
Shtoje në shportë

Broncosil 6 mg/ml (ambroksol)

Medikament OTC në formë shurupi që përdoret për trajtimin e kollës me sekrecione 200 ml
814.00 L
Shtoje në shportë

Bronchostop Sine shurup

Medikament OTC që kombinon ekstraktet bimore me qëllim që të qetësojë kollën 120 ml
538.00 L
Shtoje në shportë

Bronchostop shurup

Medikament OTC që kombinon ekstraktet bimore me qëllim që të qetësojë kollën 150 ml
574.00 L
Shtoje në shportë

Fluifort 2.7 g Granulato (karbocisteinë)

Medikament OTC për kollë me sekrecione Kuti x 10 bustina
703.00 L
Shtoje në shportë

Pulmodexane 30 mg (Dextromethorphan hydrobromide)

Medikament OTC që qetëson kollën e thatë Kuti x 12 tableta
504.00 L
Shtoje në shportë
FarmaOn- flavamed tablete

Flavamed 30 mg tablets

Medikament OTC, efikas për qetësimin e kollës me sekrecione Kuti x 20 tableta
292.00 L
Shtoje në shportë