info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 24 rezultatet.

Omron A3 Complete Accessory Kit

Aksesorë për aparat aerosoli Omron A3 Complete.

L2,600.00
Lexo më shumë

Omron A3 Complete Nebulizer.

Aparat aerosoli.

L9,000.00
Shto në shportë

Omron Body Composition Monitor BF511

Pajisje elektronike për matjen e masës yndyrore, masës muskulare dhe parametrave të tjerë truporë.

L15,000.00
Shto në shportë

Omron Body Fat Monitor BF306

Pajisje elektronike për matjen e BMI-së dhe përqindjes së masës yndyrore.

L8,500.00
Shto në shportë

Omron Compressor Nebulizer NE-C28P

Aparat aerosoli.

L8,500.00
Shto në shportë

Omron Compressor Nebulizer NE-C801KD

Aparat aerosoli.

L8,190.00
Shto në shportë

Omron Compressor Nebulizer NE-C803

Aparat aerosoli.

L5,590.00
Shto në shportë

Omron Digital Personal Scale HN289

Peshore elektronike për matjen e peshës trupore.

L4,000.00
Shto në shportë

Omron DuoBaby 2 in 1 Nebulizer NE-C301-E

Aparat aerosoli me veprim të dyfishtë.

L10,000.00
Shto në shportë

Omron Ear Termometer MC-510

Termometër elektronik veshi.

L4,200.00
Shto në shportë

Omron Gentle Temp 521 Infrared Ear Thermometer 3 in 1

Termometer elektronik veshi.

L6,500.00
Shto në shportë

Omron Gentle Temp 720 Infrared Forehead Thermometer

Termometer elektronik “pa kontakt”.

L7,500.00
Shto në shportë

Omron I-Q132

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.

L25,000.00
Shto në shportë

Omron M2 Intellisense Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.

L7,000.00
Shto në shportë

Omron M3 Comfort

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.

L8,500.00
Shto në shportë

Omron M3 Upper Arm Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.

L8,000.00
Lexo më shumë

Omron M6 AC Intellissime Automatic Blood Pressure Monitor (adaptor included)

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.

L11,000.00
Lexo më shumë

Omron M6 Comfort Automatic Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.

L10,000.00
Shto në shportë

Omron M7 Intelli IT

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.

L12,200.00
Shto në shportë

Omron MIT Elite Digital Automatic Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut.

L11,120.00
Shto në shportë

Omron RS2 Wrist Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik kyçi, për matjen e presionit të gjakut.

L7,800.00
Shto në shportë

Omron RS3 Wrist Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik kyçi, për matjen e presionit të gjakut.

L9,000.00
Shto në shportë

Omron RS6 Wrist Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik kyçi, për matjen e presionit të gjakut.

L11,500.00
Lexo më shumë

Omron Walking Style One 2.0 Step Counter

Aparat elektronik për matjen e hapave.

L2,600.00
Shto në shportë