info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Mënyrat e pagesës

FarmaOn vë në dispozicion të blerësve mënyra të sigurta pagese. FarmaOn përdor protokollin Secure Socket Layer (SSL) për enkriptimin e të gjithë informacionit dhe sistemin COMODO Security, që përfaqëson nivelit më të lartë të mbrojtjes, në blerjen online ( e-commerce).

FarmaOn ju mundëson disa mënyra pagese. Pasi keni zgjedhur produktet dhe keni përfunduar porosinë, ju mund të zgjidhni një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës:

Pagesë në dorëzim

Ju mund të bëni pagesën e porosisë suaj CASH nëse dëshironi. Pasi keni klikuar “Vazhdo me pagesën” dhe keni plotësuar të gjitha të dhënat, sigurohuni të zgjidhni opsionin “Paguaj CASH në dorëzim”.  Pagesa i dorëzohet korrierit CASH, në momentin kur merrni porosinë tuaj.

Pagesë me kartë debiti/krediti


Nëse ju keni një llogari bankare dhe dispononi një kartë debiti/krediti (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, MasterCard Electronic), ju mund të blini duke përdorur kartën tuaj në FarmaOn.al. Pasi keni zgjedhur “Vazhdo me pagesën” sigurohuni të zgjidhni opsionin e pagesës “BKT”. Plotësoni të dhënat e nevojshme dhe zgjidhni “Përfundo porosinë”. Sapo sistemi të përfundojë proçesin e transferimit, FarmaOn do të njoftohet për kryerjen e pagesës dhe porosia juaj do të pranohet. Ju do të njoftoheni me email.

Pagesë me këste

FarmaOn në bashkëpunim me IutePay ju mundëson pagesën me këste.

Bli tani – paguaj më vonë

IutePay është një shërbim fleksibël dhe transparent i pagesave me këste.

Pasi keni klikuar “Vazhdo me pagesën” dhe keni plotësuar të dhënat e nevojshme, sigurohuni të zgjidhni opsionin “Pay in parts- IutePay”. 

Përzgjidhni dhe plotësoni:

  • Kohëzgjatjen e huasë;
  • Nr. e Letërnjoftimit;
  • Atësinë;

Pasi të klikoni “Kompleto porosinë” shërbimi i klientit do t’ju telefonojë për të konfirmuar të dhënat.

Shkarkoni dhe instaloni MyIute app ose thjeshtë identifikohuni nëse e keni tashmë.

Nënshkruani marrëveshjen e huasë në MyIute app.

Produkti tashmë është gati për t’u derguar pranë jush!.”

Pagesë me transfertë bankare


Nese ju keni një llogari bankare ju mund të paguani nëpërmjet një Transferte Bankare. Pasi keni zgjedhur “Vazhdo me pagesën” dhe keni plotësuar të gjitha të dhënat, sigurohuni të zgjidhni opsionin e pagesës “Transfertë Bankare” Plotësoni të dhënat e nevojshme dhe zgjidhni “Përfundo porosinë”. Porosia juaj do të ruhet në gjendjen “Në pritje të pagesës tuaj me transfertë bankare”. Ju mund të drejtoheni në bankë dhe të bëni pagesën, në një nga llogaritë e meposhtme:

Banka Kombëtare Tregtare (BKT)
Nr. Llogarie: 402286218
IBAN AL4920511021286218CLCPCLALLA

Banka Credins
Nr. Llogarie: 00000855072
IBAN: AL47212112120000000000855072

Pasi të kryeni pagesën, ju mund të na dërgoni me email ne adresën info@farmaon.al , një foto të faturës së pagesës së bërë. Sapo FarmaOn të njoftohet për kryerjen e transfertës bankare, porosia juaj do të kalojë në gjendje “E Pranuar” dhe ju do të njoftoheni me email. Më pas do të fillojnë proçedurat e dërgesës së porosisë.