info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Pagesa të sigurta
Pagesa të sigurta

Paguaj në dorëzim & më kartë
debiti/krediti.

Suport i dedikuar
Suport i dedikuar

Nga farmacistë me përvojë.

Transporti falas
Transporti falas

Për porosi me vlerë mbi
4000 lekë në Shqipëri.

Produkte të rinj

Mbi 200 produkte të rinj çdo muaj të disponueshëm për ju

Farmaci "Daja" Pomadë për thembra

Pomadë eksfoljuese dhe zbutëse për thembra të thata dhe të çara
30 g

L500.00
Farmaci "Daja" Solucion për aknet

Solucion alkoolik trajtues për aknet
60 ml

L380.00
Farmaci "Daja" Pomadë antipsoriatike

Pomadë për mjekimin e psoriazës
50 g

L1,200.00
Farmaci "Daja" Pomadë për strija

Pomadë për parandalimin e formimit të strijave
110 g

L800.00
Farmaci "Daja" Pomadë Antidekubitus

Pomadë për mjekimin e dekubituseve te personat që qëndrojnë shtrirë
35 g

L500.00
Farmaci "Daja" Pomadë antihemorroidale

Pomadë qetësuese e hemorroideve të jashtme
30 g

L500.00