info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Kategoritë

Showing all 44 results

Sale!
-25%

Lierac Phytolastil Stretch Mark Correction Serum

Serum korrigjues i strijave 75ml
L4,650.00 L3,487.50 -25%
Add to cart

Phyto Duo Phytophanere

Integrator për flokët dhe thonjtë Paketim me 120 kapsula + 120 kapsula falas
L6,190.00
Add to cart

Phyto Phyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants

Krem hidratues për flokë të thatë 50ml
L2,120.00
Add to cart

Phyto Phyto 9 Nourishing Day Cream

Krem ushqyes për flokë shumë të thatë 50ml
L2,120.00
Add to cart

Phyto Phytoapaisant Shampoo

Shampo për skalp të ndjeshëm dhe të irrituar 200ml
L1,830.00
Add to cart

Phyto Phytoargent Shampoo

Shampo për flokë gri, të bardhë dhe flokë të thinjur 200ml
L1,830.00
Add to cart

Phyto Phytocedrat Purifying Treatment Shampoo

Shampo për flokë të yndyrshëm 200ml
L1,830.00
Add to cart

Phyto Phytocolor

Bojë flokësh me ekstrakte bimore ngjyruese
L1,820.00L1,950.00
Select options

Phyto Phytocyane Densifying Treatment Shampoo

Shampo trajtuese për flokë të dobët 250ml
L1,830.00
Add to cart

Phyto Phytodefrisant Botanical Straightening Balm

Balsam zbutës 100ml
L2,680.00
Add to cart

Phyto Phytodensia Plumping Mask

Maskë volumizuese për flokë të hollë dhe të dobët 175 ml
L5,600.00
Add to cart

Phyto Phytodensia Serum

Serum volumizues për flokë të hollë dhe të dobët 30ml
L4,900.00
Add to cart

Phyto Phytodensia Shampoo

Shampo për flokë të dobët dhe të hollë 200 ml
L2,100.00
Add to cart

Phyto Phytoelixir Cleansing Care Cream

Krem pastrues për skalpin, për flokë shumë të thatë 75ml
L2,540.00
Add to cart

Phyto Phytoelixir Intense Nourishing Shampoo Ultra Dry Hair

Shampo për flokë shumë të thatë 200ml
L2,260.00
Add to cart

Phyto Phytoelixir Intense Nutrition Mask

Maskë ushqyese për flokë shumë të thatë 200ml
L6,060.00
Add to cart

Phyto Phytoelixir Subtle Intense Nutrition Oil

Vaj ushqyes për flokë të thatë 75ml
L3,920.00
Add to cart

Phyto Phytojojoba Moisturizing Mask

Maskë për flokë të thatë 150ml
L2,980.00
Add to cart

Phyto Phytojojoba Shampoo

Shampo për flokë të thatë 250ml
L1,630.00
Add to cart

Phyto Phytokeratine Extreme Cleansing Cream

Krem pastrues për flokë të dëmtuar 75ml
L2,520.00
Add to cart

Phyto Phytokeratine Extreme Exceptional Cream

Krem rigjenerues për flokë të dëmtuar 100 ml
L4,370.00
Add to cart

Phyto Phytokeratine Extreme Exceptional Shampoo

Shampo për flokë të thatë dhe të dëmtuar 200 ml
L2,400.00
Add to cart

Phyto Phytokeratine Extreme Exceptonal Mask

Maskë riparuese për flokë shumë të dëmtuar dhe të thatë 200ml
L6,200.00
Add to cart

Phyto Phytokeratine Repairing Thermal Protectant Spray

Spraj mbrojtës dhe rigjenerues për flokë të dëmtuar 150 ml
L2,630.00
Add to cart

Phyto Phytokeratine Serum

Serum riparues për flokë të dëmtuar 30ml
L3,100.00
Add to cart

Phyto Phytokeratine Shampoo

Shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuar 200ml
L1,970.00
Add to cart

Phyto Phytokeratine Ultra Repairing Mask

Maskë për flokë të dobët dhe të dëmtuar 200 ml
L3,800.00
Add to cart

Phyto Phytolium 4 Treatment

Trajtim kundër rënies së flokëve për meshkuj Paketim me 12 ampula
L9,160.00
Add to cart

Phyto Phytolium Shampoo

Shampo kundër rënies së flokëve për meshkuj 200ml
L1,830.00
Add to cart

Phyto Phytomillesime Color Enhancing Mask

Maskë për flokë të lyer 200 ml
L5,300.00
Add to cart

Phyto Phytomillesime Color Enhancing Shampoo

Shampo për flokë të lyer 200ml
L1,900.00
Add to cart

Phyto Phytomillessime Beauty Concentrate Spray

Spraj trajtues për flokë të lyer 150ml
L3,500.00
Add to cart

Phyto Phytomillessime Cleansing Care Cream

Krem pastrues për flokë të lyer 75ml
L2,250.00
Add to cart

Phyto Phytoneutre Shampoo

Shampo detoksifikuese 125ml
L1,830.00
Add to cart

Phyto Phytonovathrix Shampoo

Shampo kundër rënies së flokëve 200ml
L2,150.00
Add to cart

Phyto Phytopanama Daily Balancing shampoo

Shampo për flokë të yndyrshëm 250ml
L1,720.00
Add to cart

Phyto Phytoplage Moisturizing Hair and Body Wash

Shampo trupi dhe koke 200 ml
L2,260.00
Add to cart

Phyto Phytopolleine Botanical Scalp Treatment

Trajtim natyral për skalpin 25ml
L4,230.00
Add to cart

Phyto Phytoprogenium Shampoo

Shampo për përdorim të shpeshtë 200ml
L1,830.00
Add to cart

Phyto Phytosquam Anti-Dandruff Purifying Shampoo Oily Hair

Shampo për flokë me zbokth të yndyrshëm 200ml
L2,540.00
Add to cart

Phyto Phytosquam Intense Anti Dandruff Intensive Treatment Shampoo

Shampo intensive kundër zbokthit 100ml
L2,540.00
Add to cart

Phyto Phytovolume Actif Spray Volume Intense

Spraj për flokë me volum 125ml
L2,120.00
Add to cart

Phyto Phytovolume Volumizing Shampoo

Shampo për flokë me volum 200ml
L1,830.00
Add to cart

PhytoColor

Bojë flokësh me ekstrakte bimore pa amoniak
L1,820.00
Select options