info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Kategoritë

Showing all 16 results

Libresse Dailies V-Protection Regular Liners

Peceta intime ditore
270.00 L300.00 L
Përzgjidhni mundësi

Libresse Dailies Fresh & Protect Long Liners

Peceta intime ditore të gjata 28 peceta intime
350.00 L
Shtoje në shportë

Libresse Pure Sensitive Intimate Wipes

Letra të lagura për zonën intime 12 letra të lagura
220.00 L
Shtoje në shportë

Libresse Dailies Styles String Liners

Peceta ditore të holla dhe të lehta 30 peceta
270.00 L
Shtoje në shportë

Libresse Dailies Styles Black Liners

Peceta ditore të zeza 30 peceta
320.00 L
Shtoje në shportë

Libresse Dailies Styles So Slim

Peceta ditore super të holla 32 peceta
260.00 L
Shtoje në shportë

Libresse Dailies Pure Sensitive

Peceta ditore për lëkurë sensitive 26 peceta
330.00 L
Shtoje në shportë

Libresse Pure Sensitive Ultra Night

Peceta intime nate sensitive 8 peceta intime
360.00 L
Shtoje në shportë

Libresse V-Protection Ultra+ with Wings

Peceta intime të gjata dhe të holla 8 peceta intime
210.00 L
Shtoje në shportë

Libresse V-Protection Ultra+ Long with Wings Duo Pack (Copy)

Peceta intime të gjata dhe të holla 20 peceta intime
350.00 L
Shtoje në shportë

Libresse V-Protection Ultra+ with Wings

Peceta intime të gjata dhe të holla 10 peceta intime
210.00 L
Shtoje në shportë

Libresse Goodnight Ultra+ Large with Wings

Peceta intime nate 8 peceta intime
280.00 L
Shtoje në shportë

Libresse Goodnight Ultra Thin Extra Wings

Peceta intime nate shumë të holla 8 peceta intime
230.00 L
Shtoje në shportë

Libresse Comfort & Security Absorbents with fins Maxi Goodnight+

Peceta intime shumë të trasha dhe të mëdha 10 peceta intime
240.00 L
Shtoje në shportë

Libresse Comfort & Security Absorbents with fins Maxi Long+

Peceta intime shumë të trasha dhe të mëdha 9 peceta intime
170.00 L
Shtoje në shportë

Libresse Comfort & Security Absorbent with Maxi+ Wings

Peceta intime të trasha dhe të gjata 10 peceta intime
170.00 L
Shtoje në shportë