info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing 1–48 of 73 results

PIC AdvanceMed Manual Blood Pressure Monitor

Aparat manual për matjen e presionit të gjakut

L4,030.00
Shto në shportë

PIC Air Project Aerosol a Ultrasuoni

Aparat aerosoli me ultratinguj

L15,400.00
Shto në shportë

PIC Air Project Kit

Kit për aerosol me ultratinguj

L1,680.00
Shto në shportë

PIC Air Project MedCup

Vasketa për aparate aerosoli 10 copë

L400.00
Shto në shportë

PIC AirCube Aerosol

Aparat aerosoli

L5,790.00
Shto në shportë

PIC AirCube Kit

Kit për aparat aerosoli AirCube

L1,560.00
Shto në shportë

PIC AirFamily Aerosol

Aparat aerosoli për gjithe familjen

L7,380.00
Shto në shportë

PIC AirFamily Evolution Aerosol

Aparat aerosolo AirFamily Evolution

L8,450.00
Shto në shportë

PIC AirKit

Kit për aparat aerosoli

L1,560.00
Shto në shportë

PIC AirStylo Aerosol

Aparat aerosoli me piston

L9,000.00
Shto në shportë

PIC Aqua Ear Plugs

Tapa silikoni për veshët për të rritur 2 copë

L520.00
Shto në shportë

PIC Aquablock Cerotti

Ankerplastë rezistentë ndaj ujit me përmasa 19mm x 72mm (medium) 20 copë

L330.00
Shto në shportë

PIC Aquablock Cerotti

Ankerplastë rezistentë ndaj ujit me përmasa 25mm x 72mm (large) 10 copë

L210.00
Shto në shportë

PIC Aquablock Cerotti

Ankerplastë rezistentë ndaj ujit me përmasa të ndryshme 20 copë

L270.00
Shto në shportë

PIC Aquablock Cerotti Rotondi

Ankerplast i rrumbullakët rezistent ndaj ujit 20 copë

L250.00
Shto në shportë

PIC Aquablock Cerotto Post-Operatorio Impermeabile

Ankerplast antibakterial rezistent ndaj ujit 5 copë

L240.00L660.00
Zgjidh opsionet

PIC Aquablock Cerotto Post-Operatotio Impermeabile

Ankerplast rezistent ndaj ujit me përmasa 10 cm x 25 cm 25 copë

L4,875.00
Shto në shportë

PIC Bend-A-Rete Elastica Dita

Kit për mjekimin e gishtave

L200.00
Shto në shportë

PIC Bend-A-Rete Elastica Testa e Coscia

Fasho elastike në formë rrjete për zonën e kokës dhe kofshëve

L300.00
Shto në shportë

PIC Bend-a-rete Gomiti

Kit për mjekimin e bërrylave

L320.00
Shto në shportë

PIC Bend-A-Rete Ombelicale

Fasho elastike dhe garza për zonën e kërthizës 3 copë

L2,460.00
Shto në shportë

PIC Bend-a-rete Piedi e Braccia

Kit për mjekimin e plagëve në këmbë e krahë

L250.00
Shto në shportë

PIC Bende-A-Rete Elastica Gambe e Ginocchia

Kit për mjekimin e gjurit dhe këmbëve

L230.00
Shto në shportë

PIC Bende-A-Rete Elastica Torace e Addome

Kit për mjekimin e kraharorit dhe barkut

L360.00
Shto në shportë

PIC Bracciale di Ricambio

Manshetë PIC

L2,690.00
Lexo më shumë

Pic Calmor Wax Ear Plugs

Tapa për veshët me dyll natyral dhe veshje pambuku

12 copë

L1,170.00
Shto në shportë

PIC Cardio Simple Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut

L5,810.00
Lexo më shumë

PIC CardioFree Wrist Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik kyçi për matjen e presionit të gjakut

L5,140.00
Lexo më shumë

PIC Cerotto Classic MIX

Ankerplastë me përmasa të ndryshme 20 copë

L225.00
Shto në shportë

PIC Classic Cerotto Dita

Ankerplast specifik për gishtërinjtë 6 copë

L229.98
Shto në shportë

PIC Classic Cerotto Universale

Ankerplastë me klorhexidine medium 20 copë

L170.00
Shto në shportë

PIC Classic Cerotto Universale

Ankerplast me përmasa 25mm x 72mm (Large) 10 copë

L130.00
Shto në shportë

PIC Classic Cerotto Universale

Ankerplast për artikulacionet 4 copë

L320.00
Shto në shportë

PIC Classic Fix Plaster

Leukoplast klasik

L90.00L280.00
Zgjidh opsionet

PIC Classic Fix Plaster

Leukoplast klasik

L150.00L360.00
Zgjidh opsionet

PIC Classic Stethomed

Aparat tensioni manual

L1,950.00
Shto në shportë

PIC Delicate Cerotto

Ankerplastë hipoalergjikë me përmasa 19mm x 72mm (medium) 20 copë

L180.00
Shto në shportë

PIC Delicate Cerotto

Ankerplastë hipoalergjikë me përmasa 25mm x 72 mm (large) 10 copë

L140.00
Shto në shportë

PIC Delicate Cerotto in Striscia Ultra Delicato

Ankerplast me përmasa 8cm x 0.5m

L270.00L400.00
Zgjidh opsionet

PIC DigitSmart Upper Arm Blood Pressure Monitor

Aparat elektronik krahu, për matjen e presionit të gjakut

L4,780.00
Shto në shportë

PIC Dress Fix

Fasho pambuku

L55.00L150.00
Zgjidh opsionet

PIC Easy Wash Enema con canula

Pompë për lavazh intestinal 200ml

L450.00
Lexo më shumë

Pic EasyRapid Automatic Digital Blood Monitor

Aparat elektronik krahu për matjen e presionit të gjakut

L6,760.00
Shto në shportë

PIC Family Cerotto Mix

Ankerplastë me përmasa të ndryshme 20 copë

L250.00
Shto në shportë

PIC Fast Ice

Akull i menjëhershëm
2 paketime me përmasa 13.5cm x 18cm

L1,020.00
Shto në shportë

PIC Flexa Elast Benda elastica

Fasho llastiku

L80.00L180.00
Zgjidh opsionet

PIC Fullwash Enteroclisma Enema

Enteroklizmë për lavazh vaginal dhe intestinal 2litër

L1,030.00
Shto në shportë

Pic Hot Water Bag

Borsë uji

L1,620.00
Shto në shportë