info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

Kategoritë

Showing 1–20 of 27 results

Ofertë!
-20%

Frezyderm Sensitive Teeth Mouthwash

Shpëlarës goje me fluor, për dhëmbë të ndjeshëm 250 ml
1,509.00 L 1,207.20 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Frezyderm Gingivital Mouthwash

Shpëlarës goje që parandalon gingivitin dhe periodontitin 250 ml
1,805.00 L 1,444.00 L -20%
Shtoje në shportë

Waterpulse Portable Water Flosser

Hidropulsor për një higjienë orale tepër korrekte
4,800.00 L
Përzgjidhni mundësi

Eludril Mouthwash

Shpëlarës goje me klorheksidinë dhe klorbutanol 200 ml
850.00 L
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept ADS 220 0.2% Mouthwash

Shpëlarës për gojën me 0.2% klorheksidinë 200 ml
1,160.00 L 928.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept ADS 212 0.12% Mouthwash

Shpëlarës për gojën me 0.12% klorheksidinë 200 ml
1,160.00 L 928.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept ADS 205 0.05% Mouthwash

Shpëlarës për gojën me 0.05% klorheksidinë dhe fluor 200 ml
1,160.00 L 928.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept ADS 020 0.2% Soothing Mouthwash

Shpëlarës për gojën me veprim qetësues dhe anti-bakterial 200 ml
1,160.00 L 928.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept ADS 020 Adstrigent Mouthwash

Shpëlarës për gojën me veprim adstrigjent 200 ml
1,160.00 L 928.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept ADS 020 Implant Mouthwash

Shpëlarës për gojën për persona që kanë vendosur implante 200 ml
1,160.00 L 928.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept ADS 020 Rigenerating Mouthwash

Shpëlarës për gojën me veprim anti-bakterial & rigjenerues 200 ml
1,160.00 L 928.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept Biosmalto Sensitive Mouthwash

Shpëlarës për gojën për dhëmbë të ndjeshëm 300 ml
950.00 L 760.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept Biosmalto Caries Protection Mouthwash

Shpëlarës për gojën që parandalon formimin dhe mbron nga kariesi 300 ml
1,000.00 L 800.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept DayCare Protection Booster Oral Rinse Herbal Invasion

Shpëlarës goje me shije bimësh. 250 ml
750.00 L 600.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept DayCare Protection Booster Oral Rinse Junior

Shpëlarës goje për fëmijë 7-12 vjec. 250 ml
750.00 L 600.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept DayCare Protection Booster Oral Rinse Fruit Sensation

Shpëlarës goje me shije frutash. 250 ml
754.00 L 603.20 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept DayCare Protection Booster Oral Rinse Frozen Mint

Shpëlarës goje me shije mente. 250 ml
750.00 L 600.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept PERIO Mouthwash

Shpëlarës për gojën për persona që i kanë mishrat e dhëmbëve të ndjeshëm dhe që gjakosen 200 ml
1,160.00 L 928.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept ADS 020 Protective Mouthwash

Shpëlarës për gojën me veprim mbrojtës 200 ml
1,160.00 L 928.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Flora Mouthwash

Shpëlarës goje kundër aromës së pa këndshme të gojës 300ml
730.00 L 657.00 L -10%
Shtoje në shportë