info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Kategoritë

Showing 1–20 of 45 results

Farmaci “Daja” Krem kundër Hiperpigmentimit

Krem për trajtimin e njollave kafe 30 g
2,320.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Vaj Parafine

Vaj parafine me veprim laksativ 500 ml
600.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Oleo Camphora 20%

Vaj kamfore 20% 20 ml
350.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Solucion Eritromicinë

Solucion me eritromicinë, për përdorim lokal 50 ml
960.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Përgatesë me efedrinë

Solucion me pika për në hundë, me veprim dekongjestionant 10 ml
600.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Alkool Salicilk

Solucion i alkoolit salicilik, me veprim lokal 20 ml
250.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Brillant Green 2%

Solucion që kundërshton fenomenin e rrallimit dhe/ose rënies së qerpikëve 10 ml
580.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Solucion Klindamicinë

Solucion me klindamicinë, për trajtimin lokal të akneve 50 ml
1,250.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Solucion Kastelan

Solucion që përdoret për trajtimin e mykut në këmbë 20 ml
400.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Përgatesë për gojën 1

Formulim që trajton aftet dhe ulçeracionet e gojës 25 g
700.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci DAJA Krem anestezik

Krem me veprim anestezik 30 g
0.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Glicerinë jodike 1%

Solucion për përdorim lokal në fyt 10 ml
580.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Pomadë kloramfenikol 3%

Pomadë me kloramfenikol, për infeksionet e lëkurës 30 g
560.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Pomadë kloramfenikol 5%

Pomadë me kloramfenikol, për infeksionet e lëkurës 30 g
560.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Solucion Lugol

Solucion me përdorim mjekësor specifik, te pacientët që do i nënshtrohen një ndërhyrjeje në gjendrën tiroide 20 ml
580.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Pomadë anti-scabia 33%

Pomadë që përdoret për trajtimin e zgjebes te të rriturit 130 g
1,890.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Pomadë anti-morth

Pomadë që përdoret në rast morthi te duart ose këmbët 30 g
960.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Pomadë anti-scabia 17%

Pomadë që përdoret për trajtimin e zgjebes te fëmijët mbi 6 vjeç 100 g
1,300.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Pomadë anti-scabia 10%

Pomadë që përdoret për trajtimin e zgjebes te fëmijët 100 g
1,300.00 L
Shtoje në shportë

Farmaci “Daja” Solucion minoxidil 2% Për skalp të ndjeshëm

Solucion me minoxidil për individë me skalp të ndjeshëm 60 ml
1,750.00 L
Shtoje në shportë