info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 35 rezultatet.

Splat Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për gingiva të shëndetshme dhe kujdes kompleks
100 ml

L540.00
Lexo më shumë

Splat Aromatherapy Bio-active toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për një mbrojtje komplekse dhe kujdes gjatë natës
100ml

L540.00
Shto në shportë

Splat Baby Natural Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për bebe 0-3 vjeç me shije molle dhe banane
40 ml

L650.00
Shto në shportë

Splat Biocalcium Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për riparim dhe zbardhim të smaltit
100ml

L540.00
Lexo më shumë

Splat Blackwood Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh e zezë me efekt zbardhues që siguron një freski maksimale
75ml

L1,040.00
Shto në shportë

Splat Chili Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh me efekt zbardhues dhe përforcues të smaltit
75ml

L860.00
Shto në shportë

Splat Dream Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për një zbardhje të butë dhe përforcim të dhëmbëve të ndjeshëm
75ml

L860.00
Shto në shportë

Splat Express Oral Care Foam Clean teeth no brush no water needed

Shkumë pastruese për dhëmbët pa furçë dhe pa ujë
50ml

L1,000.00
Lexo më shumë

Splat Extreme White Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për një zbardhje ekstreme dhe të shpejtë të dhëmbëve
75ml

L1,100.00
Shto në shportë

Splat Ginger-Warming Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh me xhinxher për një freski të qëndrueshme në gojë
75ml

L860.00
Shto në shportë

Splat Gold Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh e pasur me grimca ari dhe pluhur diamanti me një efekt zbardhues që zgjat
75ml

L1,400.00
Shto në shportë

Splat Green Tea Bio-Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh me ekstrakte të çajit jeshil për mbrojtje nga kariesi dhe gingiva të shëndetshme
100ml

L850.00
Shto në shportë

Splat Junior So Buble Gum Toothpaste

Pastë dhëmbësh për fëmijë 6-11 vjeç

L650.00
Shto në shportë

Splat Kids Natural Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për fëmijë 2-6 vjeç me shije akullore me fruta.

L650.00
Lexo më shumë

Splat Kids Natural Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për fëmijë 2-6 vjeç me shije luleshtrydhe-qershi
50ml

L650.00
Lexo më shumë

Splat Lavendersept Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh e pasur me vajra esenciale 99% natyrale
75ml

L540.00
Shto në shportë

Splat Likvum-Gel Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh
në formë xheli për mbrojtjen nga formimi I pllakave dentare (gurëzave)

L860.00
Shto në shportë

Splat Love whitening toothpase

Pastë dhëmbësh për zbadhje dhe freski që zgjat
75 ml

L860.00
Shto në shportë

Splat Maximum Bio-Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për një freski maksimale dhe zbardhje të butë të smaltit
100ml

L860.00
Shto në shportë

Splat Medical Herbs Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për kujdes kompleks
me bimë medicinale
100ml

L540.00
Lexo më shumë

Splat Mouthwash Active

Shpëlarës për gojën për gingiva të shëndetshme
275ml

L550.00
Shto në shportë

Splat Mouthwash Biocalcium

Splat shpëlarës goje për riparim dhe zbardhje të smaltit
275ml

L550.00
Shto në shportë

Splat Mouthwash Medical Herbs

Splat shpëlarës goje për profilaksi ndaj paradontozës dhe kujdes kompleks
275ml

L550.00
Lexo më shumë

Splat Mouthwash Ultracomplex

Shpëlarës për gojën për kujdes kompleks dhe zbardhje të dhëmbëve
275ml

L550.00
Shto në shportë

Splat Mouthwash White Plus

Splat shpëlarës goje për një zbardhje të sigurt pa dëmtuar smaltin
275ml

L550.00
Shto në shportë

Splat Nordic Berries Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh organike me boronicë të zezë për mbrojtjen e smaltit të dhëmbëve dhe përforcim të mishit të dhëmbëve
75 ml

L1,100.00
Lexo më shumë

Splat Organic Strengthening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh organike për dhëmbë shumë të ndjeshëm
75ml

L860.00
Shto në shportë

Splat Sea Minerals Whitening Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh organike me kripëra minerale detare me efekt zbardhues
75 ml

L860.00
Shto në shportë

Splat Sensitive Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh për dhëmbë të ndjeshëm dhe riparim të smaltit
100ml

L540.00
Shto në shportë

Splat Toothbrush complete medium

Splat furçë dhëmbësh me butësi mesatare

L650.00
Shto në shportë

Splat Toothbrush complete soft

Splat furçë dhëmbësh e butë

L650.00
Shto në shportë

Splat Toothbrush sensitive medium

Splat furçë dhëmbësh për dhëmbë të ndjeshëm me butësi mesatare

L650.00
Lexo më shumë

Splat Toothbrush whitening hard

Splat furçë dhëmbësh e fortë për zbardhje të të dhëmbëve

L650.00
Lexo më shumë

Splat Ultracomplex Bio-Active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh zbardhuese për dhëmbë të ndjeshëm
100ml

L540.00
Lexo më shumë

Splat White Plus Bio-active Toothpaste

Splat pastë dhëmbësh me efekt zbardhues dhe mbrojtëse e smaltit
100ml

L600.00
Shto në shportë