info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Durex Jeans Condoms

Çmimi:L200.00L600.00

Kondomë Jeans
Clear


SKU: 4495966
Tags: , ,

Additional information

Masa

12 copë, 3 copë

Përshkrimi

Profilaktik që ofron mbrojtje maksimale gjatë aktit seksual.

Material prej gome dhe transparent. Pa parfum. Me gjatësi prej 205mm, gjerësi prej 56mm dhe diametër 36mm.

Nuk rekomandohet të përdoret nga personat që janë alergjikë nga goma. Çertifikuar nga CE. Testuar elektronikisht.

 

Vëmendje  Përdorimi i kondomit është një masë efektive e mbrojtjes nga shtatzënitë e padëshiruara dhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme, kur përdoret në mënyrën e duhur.

Megjithatë asnjë metodë kontraceptive nuk siguron mbrojtje 100% nga shtatzënitë e padëshiruara, virusi HIV & sëmundjet seksualisht të transmetueshme.

 

Përdorimi

Çdo kondom është vetëm për një përdorim.

Hapni me kujdes ambalazhin. Mos përdorni thonjtë e thonjve, dhëmbët ose ndonjë gjë që mund të dëmtojë kondomin.

Para aktit seksual vendosni kondomin në kokën e penisit në gjendje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit.

Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin, ndërsa penisi është akoma në gjendje ereksioni.