info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

Gjurmimi i dërgesës

Gjurmimi i dërgesës është i mundur vetëm për porosi brenda territorin të Shqipërisë.

Gjurmimi i dërgesës është i mundur vetëm për porositë në Shqipëri (përveç qytetit të Tiranës).

Pas përfundimit të blerjes online, ju do të mund të gjurmoni porosinë tuaj dhe të jeni në dijeni të vendodhjes së saj në çdo moment.

Nëpërmjet një e-mail-i, ju do të pajiseni me kodin e porosisë, me të cilin mund të gjurmoni dërgesën në adresën https://www.fedex.com/en-al/home.html

Gjurmimi i porosisë nuk është i mundur për porositë në Tiranë. Në këtë rast, mund të kontaktoni FarmaOn, për informacione në lidhje me vendodhjen e porosisë suaj.