info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS në Tiranë për çdo vlerë porosie dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Pagesë e sigurtë – Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Transport FALAS në Tiranë për çdo vlerë porosie dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Pagesë e sigurtë – Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

  • Transport FALAS në Tiranë për çdo vlerë porosie dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Pagesë e sigurtë – Cash në dorëzim ose me kartë debiti/krediti

Kategoritë

Showing all 34 results

Hipp Pako promocionale nr.7

Paketim promocional me produkte Hipp për fëmijë
1,600.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Pako promocionale nr.6

Paketim promocional me produkte Hipp për fëmijë
1,300.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Pako promocionale nr.5

Paketim promocional me produkte Hipp për fëmijë
2,500.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Pako promocionale nr.3

Peketim promocional me lëngje frutash për fëmijë
1,050.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic Nectar Plum

Lëng frutash organik me kumbull për fëmijë mbi 4 muaj 200 ml
200.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic Nectar Mild Apple

Lëng frutash organik me mollë për fëmijë mbi 4 mua 200 ml
200.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic Juice Multifruit

Lëng frutash organik me fruta të ndryshme për fëmijë mbi 4 muaj 200 ml
200.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic Apple Carrot Juice

Lëng frutash organik me mollë dhe karrota për fëmijë mbi 4 muaj 0.2 L
200.00 L
Shtoje në shportë

HiPP Organic Sun Fruit

Pure me fruta të ndryshme për fëmijë mbi 4 muaj 125 g
200.00 L
Shtoje në shportë

HIPP Hippis Organic Wild Berries in Apple Peach

Pure e lëngshme me fruta pylli, pjeshkë dhe mollë për fëmijë mbi 4 muaj 100 g
160.00 L
Shtoje në shportë

HIPP Hippis Organic Strawberry Banana in Apple

Pure e lëngshme me luleshtrydhe, banane dhe mollë për fëmijë mbi 4 muaj 100 g
160.00 L
Shtoje në shportë

HIPP Hippis Organic Plum-Blackcurrant in pear

Pure e lëngshme me rrush të zi, kumbull dhe dardhë për fëmijë mbi 6 muaj 100 g
160.00 L
Shtoje në shportë

HIPP Hippis Organic apple pear banaba

Pure e lëngshme me mollë dardhë dhe banane për fëmijë mbi 4 muaj 100 g
160.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Fruit & Cereals

Pure me mollë, banane dhe biskota fëmijë mbi 4 muaj 125 g
250.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Fine vegetables and potatoes with veal

Pure me perime, patate dhe mish viçi për fëmijë mbi 4 muaj 125 g
200.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Apricots in banana

Pure me kajsi dhe banane për fëmijë mbi 4 muaj 125 g
200.00 L
Shtoje në shportë

HiPP Mama Organic Nursing Tea

Çaj organik bimor që stimulon prodhimin e qumështit të gjirit tek nënat e reja 200 g
550.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic Fennel Tea

Çaj organik finoku 20 bustina x 1.5 g
400.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Good Night Milk Baby biscuit with Apple

Pure me mollë, biskota dhe qumësht për fëmijë mbi 4 muaj 190 g
250.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Fine Vegetables and Rice with Veal

Pure me perime, oriz dhe mish viçi për fëmijë mbi 8 muaj 125 g
270.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Apple in Carrots

Pure molle dhe karrotë për fëmijë mbi 4 muaj 125 g
200.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Tomatoes and Potatoes with Chicken

Pure me domate, patate dhe mish pule për fëmijë mbi 8 muaj 220 g
270.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Vegetables and Noodles with Chicken

Pure perimesh me makarona dhe pulë për fëmijë mbi 12 muaj 220 g
270.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic Nectar Banana

Lëng banane pa sheqer të shtuar për fëmijë mbi 4 muaj 200 ml
200.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic Milk & Cereals Fine Fruits

Pure organike me fruta dhe qumësht për bebe nga mosha 6 muajsh 250 g
500.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Baby Water

Ujë mineral për foshnje 1.5 L
250.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic Junior 3 milk

Qumësht formulë për bebe mbi 12 muajsh 500 g
1,250.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic 2 milk 6 -12 m

Qumësht formulë për bebe 6-12 muajsh 300 g
800.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic 1 milk 0 -6 m

Qumësht formulë për bebe 0-6 muajsh 300 g
800.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic baby cereal 100 % rice

Pure orizi organike për bebe mbi 4 muaj 200 g
500.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Organic baby cereal Multi Grain 6 m+

Pure me drithëra organike për bebe mbi 6 muaj 200 g
500.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Good Night Fine Apple 4 m+

Pure organike me mollë, drithëra dhe qumësht për bebe mbi 4 muaj 250 g
500.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Combiotic Milk 2

Qumësht formulë për bebe 6-12 muajsh me probiotikë 300 g
900.00 L
Shtoje në shportë

Hipp Combiotic Milk 1

Qumësht formulë për bebe 0-6 muajsh me probiotikë 300 g
900.00 L
Shtoje në shportë