info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

  • Transport FALAS për çdo porosi në Tiranë & për porosi mbi 4000 L në Shqipëri | Dërgesë e shpejtë | Paguaj në dorëzim ose me kartë | Paguaj me këste me Iute |

Kategoritë

Showing all 14 results

Skins Minis The Bijou Bunny

Vibratori "The Bijou Bunny"
6,750.00 L
Shtoje në shportë

Skins Minis The Scream Egg

Vibratori "The Scream Egg"
6,750.00 L
Shtoje në shportë

Skins Rose Buddies The Rose Lix

Vibratori "The Rose Lix"
3,800.00 L
Shtoje në shportë

Skins Rose Buddies The Rose Flix

Vibratori "The Rose Flix"
4,600.00 L
Shtoje në shportë

Skins Minis The Sweet G

Vibratori "The Sweet G"
6,750.00 L
Shtoje në shportë

DUREX JEANS LARGE EASY-ON

Kondom që vendoset me lehtësi 12 copë
650.00 L
Shtoje në shportë

DUREX COMFORT XL

Kondom me përmasë extra large 12 copë
650.00 L
Shtoje në shportë

DUREX INVISIBLE

Kondom transparent dhe tepër i hollë. 12 copë
650.00 L
Shtoje në shportë

Durex Real Feel Condoms

Kondomë pa latex 12 copë
650.00 L
Shtoje në shportë

Durex Performax Intense

Kondomë që rrisin performancën seksuale 12 copë
650.00 L
Shtoje në shportë

Durex Classic Condoms

Kondomë klasikë 3 copë
200.00 L
Shtoje në shportë

Durex Sensitive Condoms

Kondomë sensitive
650.00 L
Përzgjidhni mundësi

Durex Pleasure Max Condoms

Kondomë ''Pleasure Max'' për kënaqësi maksimale
650.00 L
Përzgjidhni mundësi

Durex Jeans Condoms

Kondomë Jeans
200.00 L
Përzgjidhni mundësi