info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

Kategoritë

Showing all 18 results

Oral-B Essential Floss

Fill dentar i thjeshtë 50 m
270.00 L
Shtoje në shportë

Sensodyne Expanding Dental Floss

Fill dentar për pastrimin e hapësirave interdentare 30 m
440.00 L
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Elgydium Clinic Interdental Toothbrushes Trio Compact Extra-Large

Furçë dhëmbësh interdentare extra-large Paketim x 2 furça interdentare
720.00 L 576.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curaprox Regular Plus

Furça interdentare për pastrimin e hapësirave ndërmjet dhëmbëve Paketim x 5 koka ndërruese + mbajtëse
1,100.00 L 880.00 L -20%
Përzgjidhni mundësi
Ofertë!
-20%

Curaprox Prime Plus Handy

Furça interdentare për pastrimin e hapësirave ndërmjet dhëmbëve Paketim x 5 koka ndërruese + mbajtëse e vogël
1,100.00 L 880.00 L -20%
Përzgjidhni mundësi
Ofertë!
-20%

Curaprox Prime Plus

Furça interdentare për pastrimin e hapësirave ndërmjet dhëmbëve Paketim x 5 koka ndërruese + mbajtëse
920.00 L928.00 L
Përzgjidhni mundësi
Ofertë!
-20%

Curaprox Strong & Implant Refill

Furça interdentare për pastrimin e hapësirave mes implanteve Paketim x 5 koka ndërruese
880.00 L920.00 L
Përzgjidhni mundësi
Ofertë!
-20%

Curaprox Handy Holder UHS409

Mbajtës dhe kapakë për furçat interdentare Paketim x 3 copë
350.00 L 280.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curaprox Implant and Braces Floss DF845

Fill dentar i përshtatshëm dhe për persona që kanë aparatura dentare
1,400.00 L 1,120.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept Floss PTFE Tape Flat Section

Fill dentar me klorheksidinë 35 m
500.00 L 400.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept Floss Waxed Classic

Fill dentar i veshur me dyllë 50 m
500.00 L 400.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept Floss Ultra Fined Unwaxed

Fill dentar i paveshur me dyllë 50 m
500.00 L 400.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Curasept Floss Dental Tape Waxed Classic Black

Fill dentar me shije mente 50 m
500.00 L 400.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Elgydium Clinic Trio Compact 123

Furçë interdentare me 3 përmasa të ndryshme Paketim x 2 furça
750.00 L 600.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Elgydium Dental Floss Chlorhexidine

Fill dentar me klorheksidinë 50 m
550.00 L 440.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-20%

Elgydium Dental Floss Fluoride

Fill dentar me fluor 50 m
550.00 L 440.00 L -20%
Shtoje në shportë
Ofertë!
-10%

Lacalut Interdental

Furçë interdentare përmasa të ndryshme 5 copë
400.00 L 360.00 L -10%
Përzgjidhni mundësi
Ofertë!
-10%

Lacalut Dental Floss

Fill dentar për pastrimin e hapësirave interdentare
380.00 L 342.00 L -10%
Shtoje në shportë