info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Mëposhtë shfaqen të 29 rezultatet.

Ulje!
-20%

Bioscalin Oil Shampoo Nutriente per Capelli Secci

Shampo ushqyese për flokë të thatë
200ml

L1,560.00 L1,248.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Ducray Nutricerat Nutrition Mask

Maskë ushqyese për flokët e thatë, të ashpër e të dëmtuar

150 ml

L2,500.00 L2,000.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Ducray Nutricerat Shampoo

Shampo për flokë të thatë e të dëmtuar dhe që kanë humbur gjallërinë

200 ml

L1,950.00 L1,560.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Klorane Baume Mangue (Mango) 200 ml

Balsam me gjalpë mangoje për flokë të thatë e të dëmtuar 200ml.

L1,500.00 L1,200.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Klorane Crem de Jour sans rincage Mangue 125 ml

Krem me gjalpë mangoje për flokë të thatë e të dëmtuar 125ml.

L1,700.00 L1,360.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Klorane Masque Mangue 150 ml

Maskë me mango për flokë të thatë 150ml.

L2,300.00 L1,840.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Klorane Masque Papyrus 150 ml

Maskë ushqyese dhe zbutëse me ekstrakte të bimës së papirusit 150ml.

L2,400.00 L1,920.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Klorane Shampooing Dattier du Desert 200ml

Shampo për flokë të thatë të dëmtuar 200ml.

L1,300.00 L1,040.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Klorane Shampooing Mangue (Mango) 200 ml & 400 ml

Shampo me mango për flokë të dobët e  të thatë 200ml &  400ml.

L1,040.00L1,680.00
Zgjidh opsionet
Ulje!
-20%

Klorane Shampooing Papyrus (Qumesht Papirusi) 200 ml

Shampo me qumësht papirusi për flokë të thatë e të vështirë për t’u stiluar 200ml.

L1,300.00 L1,040.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Korff Hydra Radiance Intensive Moisturizing Face Cream

Krem hidratues intensiv për lëkurë të thatë dhe shumë të thatë
50ml

L4,480.00 L3,584.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phyto 7 Hydrating Day Cream with 7 Plants

Krem hidratues për
flokë të thatë
50ml

L2,120.00 L1,696.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phyto 9 Nourishing Day Cream

Krem ushqyes për flokë shumë të thatë
50ml

L2,120.00 L1,696.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytoelixir Cleansing Care Cream

Krem pastrues për skalpin, për flokë shumë të thatë
75ml

L2,540.00 L2,032.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytoelixir Intense Nourishing Shampoo Ultra Dry Hair

Shampo për flokë shumë të thatë
200ml

L2,260.00 L1,808.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytoelixir Intense Nutrition Mask

Maskë ushqyese për flokë shumë të thatë 200ml

L6,060.00 L4,848.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytoelixir Subtle Intense Nutrition Oil

Vaj ushqyes për flokë të thatë
75ml

L3,920.00 L3,136.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytojojoba Moisturizing Mask

Maskë për flokë të
thatë
150ml

L2,980.00 L2,384.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytojojoba Shampoo

Shampo për flokë të thatë
250ml

L1,630.00 L1,304.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytokeratine Extreme Cleansing Cream

Krem pastrues për flokë të dëmtuar
75ml

L2,520.00 L2,016.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytokeratine Extreme Exceptional Cream

Krem rigjenerues për flokë të dëmtuar
100 ml

L4,370.00 L3,496.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytokeratine Extreme Exceptional Shampoo

Shampo për flokë të thatë dhe të dëmtuar
200 ml

L2,400.00 L1,920.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytokeratine Extreme Exceptonal Mask

Maskë riparuese për flokë shumë të dëmtuar dhe të thatë 200ml

L6,200.00 L4,960.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytokeratine Repairing Thermal Protectant Spray

Spraj mbrojtës dhe rigjenerues për flokë të dëmtuar
150 ml

L2,630.00 L2,104.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytokeratine Serum

Serum riparues për flokë të dëmtuar
30ml

L3,100.00 L2,480.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytokeratine Shampoo

Shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuar
200ml

L1,970.00 L1,576.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytokeratine Ultra Repairing Mask

Maskë për flokë të dobët dhe të dëmtuar 200 ml

L3,800.00 L3,040.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Phyto Phytosquam Anti-Dandruff Purifying Shampoo Dry Hair

Shampo për flokë të thatë me zbokth
200ml

L2,540.00 L2,032.00 -20%
Shto në shportë
Ulje!
-20%

Vichy Dercos Ultra Soothing Dry Hair Shampoo

Shampo për skalp të irrituar e flokë të thatë
200ml

L2,000.00 L1,600.00 -20%
Shto në shportë