info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing 1–48 of 49 results

Klorane Anti-Dundruft Shampoo with Myrtle

Shampo kundër zbokthit të yndyrshëm
200ml

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Balsam Kinine (Baume Quinine) 150 ml

Balsam me kininë për flokë të dobët dhe që bien 150ml.

L1,450.00
Shto në shportë

Klorane Baume Aux Fibres de Lin 150ml

Balsam me fibra lini për volum 150ml.

L1,500.00
Shto në shportë

Klorane Baume Avoine 150 ml

Balsam me tërshërë për të gjitha llojet e flokëve 150ml.

L1,450.00
Shto në shportë

Klorane Baume Magnolia 150ml

Balsam me ektrakte të bimës së magnolias për flokë pa shkëlqim 150ml.

L1,450.00
Shto në shportë

Klorane Baume Mangue (Mango) 200 ml

Balsam me gjalpë mangoje për flokë të thatë e të dëmtuar 200ml.

L1,500.00
Shto në shportë

Klorane Bebe Creme Hydratante

Krem hidratues për fytyrën dhe trupin

200ml

L1,600.00
Shto në shportë

Klorane Bebe Eryteal Pommade 75 ml

Klorane Bebe Eryteal Pommade 75 ml.

L1,200.00
Shto në shportë

Klorane Bebe Gel Doucer Moussant Corps/Cheveux 200 ml & 500 ml

Klorane Bebe Gel Doucer Moussant Corps/Cheveux 200 ml, 500 ml

L1,300.00L1,850.00
Zgjidh opsionet

Klorane Bebe Huile Calendula 100 ml

Vaj me ekstrakte kalendule 100ml.

L1,200.00
Shto në shportë

KLORANE Bebe Letra të lagura * 70 copë

Letra të lagura x 70 copë

L900.00
Lexo më shumë

Klorane Concentre Olivier (Anti-Age) sans rincage 125ml

Koncentrat Anti-age me ekstrakte të ullirit kundër rënies së flokëve 125ml.

L2,600.00
Shto në shportë

Klorane Crem de Jour sans rincage Mangue 125 ml

Krem me gjalpë mangoje për flokë të thatë e të dëmtuar 125ml.

L1,700.00
Shto në shportë

Klorane Creme Camomille (Kamomil) 150 ml

Krem me kamomil për flokë biondë 150ml.

L1,450.00
Shto në shportë

Klorane Creme Depilatoire Apaisante Visage 75ml

Krem depilues për zonat sensitive 75ml.

L1,250.00
Lexo më shumë

Klorane Creme Depilatoire Tres Douce 150ml

Krem depilues 150ml.

L1,500.00
Shto në shportë

Klorane Creme Grenade (Shege) 150 ml

Formulim i përshtatshëm për të ushqyer flokët e dëmtuar nga lyerja

L1,500.00
Shto në shportë

Klorane Cure de Force Antichute spray 125ml

Spraj kundër rënies së flokut 125ml.

L4,600.00
Shto në shportë

Klorane Deodorant Bille 40ml

Deodorant roll-on pa Alumin 40ml.

L1,350.00
Shto në shportë

Klorane Deodorant Spray Legere 24h 125ml

Deodorant pa Alumin 24h 125ml.

L1,350.00
Shto në shportë

Klorane Eau Florale au Bleuet 400 ml

Ujë pastrues dhe zbutës Klorane 400ml.

L2,400.00
Shto në shportë

Klorane Gel Gouche Nourrissant Nectar d`Ete 200ml

Xhel dushi ushqyes 200ml.

L850.00
Shto në shportë

Klorane Grenade Creme de Jour Sans Rincage 125ml

Krem për flokët pa shpëlarje 125ml.

L1,700.00
Shto në shportë

Klorane Lingettes Demaquillantes Apaisante au Bleuet x 25 cope

Letra të laguara pastruese  dhe zbutëse për fytyrën.

L850.00
Shto në shportë

Klorane Lotion Demaquillante Apaisante Yeux au Bleuet 100 ml

Locion pastrues dhe qetësues për zonën rreth syve 100ml.

L1,100.00
Shto në shportë

Klorane Masque Magnolia 150 ml

Maskë me ekstrakte të magnolias për shkëlqim dhe gjallëri 150ml.

L2,400.00
Shto në shportë

Klorane Masque Mangue 150 ml

Maskë me mango për flokë të thatë 150ml.

L2,300.00
Shto në shportë

Klorane Masque Papyrus 150 ml

Maskë ushqyese dhe zbutëse me ekstrakte të bimës së papirusit 150ml.

L2,400.00
Shto në shportë

Klorane Mousse a la Camomille sans rinçage

Shkumë flokësh pa shpëlarje me kamomil 150ml.

L1,650.00
Shto në shportë

Klorane Petit Junior Baume Levres Nourrissant 4 gr

Zbutës buzësh Klorane për fëmijë 4 gr.

L650.00
Shto në shportë

Klorane Shampoo Magnolia 200 ml

Shampo me manjolë për flokë pa shkëlqim 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Amande (Bajame) 200 ml & 400 ml

Shampo me bajame për të gjitha llojet e flokëve 200ml & 400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Aux Fibres de Lin 200 ml & 400 ml

Shampo për flokë të dobët e pa volum 200ml, 400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Avoine 200 ml

Shampo me tërshërë për flokë të dëmtuar e të dobët 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Camomille 200 ml & 400 ml

Shampo me kamomil për flokë biondë 200ml & 400ml

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Capucine (Purqark) 200 ml

Shampo kundër zbokthit të thatë 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Cedrat (Limon)

Shampo për larje të përditshme

200 ml

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Dattier du Desert 200ml

Shampo për flokë të thatë të dëmtuar 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Granade (Shega) 200 ml & 400 ml

Shampo me shegë për flokë të lyer 200ml & 400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Mangue (Mango) 200 ml & 400 ml

Shampo me mango për flokë të dobët e  të thatë 200ml &  400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Olivier Anti-Age 200 ml & 400 ml

Shampo me bazë ulliri për flokë të dobët e pa shkëlqim 200ml & 400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Ortie (Hithra) 200 ml & 400 ml

Shampo me bazë hithre për flokë të yndyrshëm 200ml & 400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Papyrus (Qumesht Papirusi) 200 ml

Shampo me qumësht papirusi për flokë të thatë e të vështirë për t’u stiluar 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Pivoine 200 ml

Shampo për lëkura të ndjeshme dhe të irrituara 200ml.

L1,300.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Quinine (Kinine) 200 ml & 400 ml

Shampo me bazë kinine kundër rënies së flokëve 200ml & 400ml.

L1,300.00L2,100.00
Zgjidh opsionet

Klorane Shampooing Sec Avoine 150ml

Shampo e thatë me tërshërë 150ml.

L1,650.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Sec Avoine Teinte naturalle 150ml

Shampo e thatë me tërshërë dhe ngjyrë, për flokë me nuancë të errët 150ml.

L1,650.00
Shto në shportë

Klorane Shampooing Sec Ortie 150 ml

Shampo e thatë me hithër për flokë të yndyrshëm 150ml.

L1,650.00
Shto në shportë