[email protected]

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

Profili im

Krijimi i një profili (llogarie) në FarmaOn është një proçes i thjeshtë dhe i shpejtë.

Duke u regjistruar dhe duke krijuar profilin tuaj, ju keni mundësi të:

  • Bëni check-out të shpejtë;
  • Të njiheni nga sistemi i cili ruan adresat dhe të dhënat e tjera, duke mos qenë e nevojshme plotësimi i të dhënave në porositë pasardhëse;
  • Të keni një histori të porosive të kaluara dhe produkteve të blerë;
  • Të njoftoheni me email për ofertat dhe promocionet tona (nëse dëshironi).

Blerja e produkteve është e mundur edhe pa krijuar një llogari në FarmaOn.

Rregjistrohu këtu!