[email protected]

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

  • SUPER ULJE NË MARKAT KRYESORE DERMOKOZMETIKE | …vetëm pak ditë | **OFERTË e limituar | Transport FALAS në Tiranë dhe FALAS kudo në Shqipëri për porosi 4000 L | Dërgesë e shpejtë në adresë | Paguaj Cash në dorëzim, me kartë debiti/krediti ose me këste me iutePay

Kategoritë

BORRN

BORRN është një markë e certifikuar produktesh për bebe me standartet ISO, të përbërë nga silikon i gradës ushqimore dhe mjekësore. Biberonët janë të pajisur me sistemin DUO VALVE (kundër kolikave). Të gjitha produktet BORRN janë të aprovuara nga FDA, për sigurinë e shëndetit të produkteve ushqimore.

Showing all 15 results

BORRN Baby Teether Octapus

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë okatpodi për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Feeding Bottle 240 ml

Shishe për qumësht dhe ushqim, tërësisht silikoni për bebe nga 3 muaj 240 ml
2,900.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Feeding Bottle 150 ml

Shishe për qumësht dhe ushqim, tërësisht silikoni për bebe nga lindja 150 ml
2,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Teat Fast Flow

Kokë silikoni me rrjedhje të shpejtë 6 m + 
1,500.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Teat Variable Flow

Kokë silikoni me rrjedhje të ndryshueshme 9 m + 
1,500.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Teat Medium Flow

Kokë silikoni me rrjedhje mesatare 3 m + 
1,500.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Teat Slow Flow

Kokë silikoni me rrjedhje të ngadaltë 0 m + 
1,500.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Sheep

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë deleje për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Bird

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë zogu për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Snail

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë kërmilli për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Crab

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë gaforreje për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Fish

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë peshku për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Turtle

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë breshke për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Elephant

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë elefanti për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi

BORRN Baby Teether Frog

Kruajtëse për dhëmbët, tërësisht silikoni me formë bretkose për bebe nga 3 muaj 1 copë
1,700.00 L
Përzgjidhni mundësi