info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Durex Love Condoms

Çmimi:L600.00

Kondomë 12 copë

Stock: In stock

SKU: 4496111
Tags: , ,

Additional information

Brand

Formulation

Specific For

Action

Suitable For

Përshkrimi

Kondomë transparentë, të përftuar nga goma natyrale, me një shtresë sipërfaqësore lubrifikuese.

Më të hollë se kondomët e tjerë Durex.

Në sajë të formës që kanë lejojnë përshtatshmëri më të mirë.

Testuar dermatologjikisht dhe elektronikisht.

 

Vëmendje Përdorimi i kondomit është një masë efektive e mbrojtjes nga shtatzënitë e padëshiruara dhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme, kur përdoret në mënyrën e duhur.

Megjithatë asnjë metodë contraceptive nuk siguron mbrojtje 100% nga shtatzënitë e padëshiruara, virusi HIV & sëmundjet seksualisht të transmetueshme.

Përdorimi

Çdo kondom është vetëm për një përdorim.

Hapni me kujdes ambalazhin. Mos përdorni thonjtë, dhëmbët ose çdo gjë tjetër, që mund të dëmtojë kondomin.
Para çdo kontakti seksual, vendosni kondomin në kokën e penisit në gjendje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit. 

Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin, ndërsa penisi është akoma në gjendje ereksioni.