info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

Vitabiotics Perfectil Hair Crush Gummies

Çmimi:L4,500.00

Suplement për flokë, thonj & lëkurë të shëndetshme
60 karamele gomoze

Stock: In stock

Additional information

Masa

60 haribo

Brand

Formulation

Suitable For

Lactose Gluten

Përshkrimi

Suplement në formë haribosh me shije manaferre, i krijuar posaçërisht për flokë, thonj dhe lëkurë të shëndetshme.

Përmban 21 elementë ku përmendim:
-biotinën, selenin dhe zinkun, të rëndësishëm për pasjen e flokëve të shëndetshëm;
-bakër, për të ruajtur ngjyrën normale të flokëve;
-selen, i rëndësishëm për thonj të fortë dhe flokë të shëndetshëm;
-vitaminat B2, B3 dhe biotinë, për një lëkurë të shëndetshme.

Pa laktozë.
Pa ngjyrues artificialë.
Pa konservues.
I përshtatshëm për veganë.
Nuk testohet në kafshë.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.
Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, nëse keni një problem shëndetësor të caktuar apo alergji nga ndonjë substancë specifike këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti.
Produkti përmban hekur i cili kur merret në sasi më të larta se norma mund të jetë tepër i dëmshëm për fëmijët.
Ruhet në një vend të freskët dhe të thatë.

Përdorimi

Përtyp 2-3 haribo në ditë bashkë me ushqimin.
Mos tejkalo dozën ditore të lejuar.
Pas hapjes ruhet deri në 45 ditë.

Përbërësit

Wheat Glucose Syrup, Sugar, Gelling Agent: Fruit Pectin, Vitamin and Nutrient Blend (Vitamin C [Ascorbic Acid], Niacin [as Nicotinamide], Ferric Pyrophosphate, Horsetail Extract, Zinc Citrate, Co-Enzyme Q10, L- Cystine, Vitamin D3 [Cholecalciferol (Vegan)], Vitamin B6 [as Pyridoxine HCl], Vitamin B1 [as Thiamin HCl], Riboflavin, Vitamin B12 [as Cyanocobalamin], Copper Citrate, Folic Acid, Chromium Chloride, Biotin, Sodium Selenite, Potassium Iodide), Natural Strawberry Flavouring, Natural Blueberry Flavouring, Acidity Regulators: Potassium Citrate and Citric Acid, Vitamin E [as D-Alpha Tocopheryl Acetate], Mixed Tocopherols, Coating: Vegetable Oils (Coconut Oil, Rape Seed Oil) and Glazing Agent (Carnauba Wax), Betacarotene, Grape Seed Extract [Proanthocyanidins].