info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Secured payment
Secured payment

Cash on delivery & credit/debit card

Customer service
Customer service

Communicate directly with a pharmacist

Free delivery
Free delivery

From 4000 L in Albania

New Arrival

Over 200 new products every month

Now XyliWhite Coconout Toothpaste

Pastë dhëmbësh pa fluor për të
rritur dhe fëmijë mbi 2 vjeç
Paketim x 181g

L920.00
Now Sweet Almond Oil

Vaj bajame për përdorim në lëkurë

118 ml

L790.00L1,800.00
Now BioCell Collagen Hydrolyzed Type II

Suplement me kolagjen për artikulacionet dhe lëkurën
Paketim x 120 kapsula

L5,250.00
Now PABA 500mg

Suplement me acid para aminobenzoik për të rritur
Paketim x 100 kapsula

L1,520.00
Now Kid Vits

Multivitamina për fëmijë mbi 1 vjeç
Paketim x 120 tableta të përtypshme

L20.83
Now Glutathione 500mg

Suplement me glutation, një peptid me veprim antioksidues dhe detoksifikues
Paketim x 60 kapsula

L3,300.00

Our Blog

Healthy lifestyle tips