info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Doppelherz Diabetiker

Çmimi:L999.90

Integrator ushqimor me vitamina dhe minerale për diabetikët 30 tableta

Stock: 3 in stock

Additional information

Përshkrimi

Diabetiker është formuluar posaçërisht për personat në dietë diabetike, që shpesh kanë mungesa në vitamina dhe minerale. Përmban vitaminat e grupit B, që marrin pjesë në shumë reaksione metabolike duke përfshirë edhe metabolizmin e karbohidrateve.

Zinku & Kromi ndikojnë në balancimin e nivelit të glukozës në gjak dhe prodhimin e insulinës.

Magnezi ka një ndikim pozitiv në sistemin nervor dhe muskujt.

Vitamina E, Seleni dhe vitamina C formojnë një kompleks antioksidantësh që rrit aftësinë mbrojtëse të qelizave ndaj radikaleve të lira.

Përdorimi

Një tabletë në ditë, pas ushqimit, e shoqëruar me ujë.

Përbërësit

Vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, folic acid, vitamin C, concentrated vitamin E, biotin, calcium pantothenate, nicotinamide, magnesium oxide, zinc gluconate, chromium III chloride hexahydrate, sodium selenate, starch rice, water, olive oil, microcrystalline cellulose filler, 7.32% , mono- and di-glycerides of fatty acids emulsifier, 3.82% , amorphous silica anti-caking agent, 2.78% , hydroxypropyl-methyl- cellulose thickener, 1.75% , gum arabic emulsifier, 1.22% , stearic acid salts anti-caking agent, 0.75% , shellac coating agent, 0.49% , titanium dioxide dye, 0.28% , talc anti-caking agent, 0.19% , polyoxyethylene sorbitan monooleate emulsifier, 0.05% , yellow iron oxide dye, 0.02%

Përbërësit Sasia për 1 tabletë (doza ditore)
Vitamin B1 2 mg
Biotin 150 µg
Vitamin B2 1,6 mg
Vitamin B6 3 mg
Vitamin B12 9 µg
Vitamin C 200 mg
Vitamin E 42 mg
Folic acid 450 µg
Niacin 18 mg
Pantothenic acid 6 mg
Magnesium 200 mg
Chromium 60 µg
Selenium 30 µg
Zinc 5 mg