info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Showing 1–48 of 138 results

ATC Çaj Afrodiziak Bio

Përzierje bimore nxitëse dhe stimulante e seksit

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-duhan Bio

Përzierje bimore dezintoksikimin e organizmit nga nikotina e duhani. 90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Anti-grip Bio

Përzierje bimore kundër të ftohtit dhe temperaturës

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Aromatiko-mjekësor Bio

Përzierje bimore për Çdo moshë e pasur me vitamina, 100 % natyror

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Gjethe Sene Bio

Çaj me përbërje gjethe sene.

65 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Hibiscus Bio

Lule hibiscus (bibiscus rosa sinesis)

90 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Hipnotik Bio

Përzierje bimore kundër pagjumësisë

85 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Lule Kamomili Bio

Çaj bimor me lule kamomili 60 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Multi-vitaminoz Bio

Përzierje bimore e pasur me vitamina

100 g

L180.00
Shto në shportë

ATC Çaj Limonçinë Bio.

Çaj i përgatitur me fletët e Luizës (Herba Louisa)

90 g

L180.00
Shto në shportë

Atc çaj për tensionin Bio

Përzierje bimore për uljen e tensionit të lartë të gjakut

100 g

L180.00
Shto në shportë

Bio Planete Almond Oil

Vaj organik bajame
100ml

L1,610.00
Shto në shportë

Bio Planete Apricot Oil

Vaj organik i bërthamës së kajsisë
100ml

L2,100.00
Shto në shportë

Bio Planete Argan Oil

Vaj organik argani
100ml

L1,610.00
Shto në shportë

Bio Planete Avocado Oil

Vaj avokado organik
250ml

L1,600.00
Shto në shportë

Bio Planete Blackseed Oil

Vaj organik i farës së zezë
100ml

L1,910.00
Shto në shportë

Bio Planete Chia Oil

Vaj organik i farave të chias
100 ml

L1,330.00
Shto në shportë

Bio Planete Flaxseed Oil

Vaj organik i farave të linit

L760.00L1,190.00
Zgjidh opsionet

Bio Planete Hazelnut Oil

Vaj organik lajthie
100ml

L1,530.00
Shto në shportë

Bio Planete Organic Coconout Oil

Vaj kokosi Organik

L910.00L1,470.00
Zgjidh opsionet

Bio Planete Poppyseed Oil

Vaji oganik i farës së lulekuqes
100ml

L1,610.00
Shto në shportë

Bio Planete Pumpkin Seed Oil

Vaj organik i farave të kungullit
100ml

L1,290.00
Shto në shportë

Bio Planete Sacha Oil

Vaj kikiriku
100ml

L1,670.00
Shto në shportë

Bio Planete Sesame Oil

Vaj organik I farave të susamit
100ml

L770.00
Shto në shportë

Bio Planete Soyabean Oil

Vaj organik soje
250ml

L870.00
Shto në shportë

Bio Planete Walnut Oil

Vaj organik arre
100ml

L1,230.00
Shto në shportë

Holle Organic Spelt Baby Rusks 6m+ Demeter

Feta buke të thekura për fëmijë mbi 6 muaj. 200g.

L600.00
Shto në shportë

Holle Apple 100% 4m+ Demeter

Pure me mollë për fëmijë mbi 4 muaj. 125g .

L200.00
Shto në shportë

Holle Apple and Banana 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe banane për fëmijë mbi 4 muaj. 125g.

L200.00
Shto në shportë

Holle Apple and Bilberry 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe boronicë, për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .

L300.00
Shto në shportë

Holle Apple and Peach 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe pjeshkë për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .

L300.00
Shto në shportë

Holle Apple and Pear 4m+ Demeter

Pure me mollë dhe dardhë, për fëmijë mbi 4 muaj. 190g .

L300.00
Shto në shportë

Holle Apple and Plum 6m+ Demeter

Pure me mollë dhe kumbull për fëmijë mbi 6 muaj. 190g .

L300.00
Shto në shportë

Holle Apple with Fruits of the forest 8m+ Demeter

Pure me mollë dhe fruta pylli, për fëmijë mbi 8 muaj. 220g.

L250.00
Shto në shportë

Holle Apple, Banana with Apricot 6m+ Demeter

Pure me mollë, banane dhe kajsi për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.

L300.00
Shto në shportë

Holle Banana ang Cherries 4m+

Pure me banane dhe qershi për fëmijë mbi 4 muaj. 190g.

L300.00
Shto në shportë

Holle Banana with Semolina 6m+

Pure me banane dhe grurë për fëmijë mbi 6 muaj. 190g.

L300.00
Shto në shportë

Holle Beef 4m+ Demeter

Pure me mish viçi për fëmijë mbi 4 muaj. 125g.

L350.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic BANANA LAMA 6m+ 100g Demeter

Pure me mollë, banane, mango dhe kajsi, për fëmijë mbi 6 muaj. 90g .

L250.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic BERRY PUPPY 8m+ 100g Demeter

Pure me mollë, pjeshkë dhe fruta pylli, për fëmijë mbi 8 muaj. 90g .

L250.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic CARROT CAT Demeter 6m+ 100g

Pure me karrota, mango, banane dhe dardhë për fëmijë mbi 6 muaj.

L250.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic Crunchy Snack Millet Mango

Patatina me mel dhe mango për fëmijë mbi 8 muaj. 25g.

L260.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic Crunchy Snack Millet.

Patatina me mel për fëmijë mbi 8 muaj. 25g.

L200.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic FENNEL FROG 6m+ 100g

Pure me mollë, dardhë dhe finok për fëmijë mbi 6 muaj. 100 g.

L250.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic PANDA PEACH 8m+ 100g Demeter

Pure me dardhë, kajsi, banane dhe grurë për fëmijë mbi 8 muaj.

L250.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic PEAR PONY 8m+100g Demeter

Pure me dardhë, pjeshkë, mjedër dhe grurë, për fëmijë mbi 8 muaj.

L250.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic RED BEE 8m+ 100g Demeter

Pure me mollë dhe luleshtrydhe për
fëmijë mbi 8 muaj.

L250.00
Shto në shportë

Holle Bio Organic VEGGIE BUNNY 6m+ 100g Demeter

Pure me karrota, patate të ëmbël dhe bizele për fëmijë mbi 6 muaj 100 g.

L250.00
Shto në shportë