info@farmaon.al

+355 67 50 23 332

"Rr. Elbasanit", Tiranë

Për shkak të situatës së pandemisë së Covid-19, dërgesat në Kosovë janë pezulluar, deri në një njoftim të dytë.

HIPP Hippis Organic Plum-Blackcurrant in pear

Çmimi:L160.00

Pure e lëngshme me rrush të zi, kumbull dhe dardhë për fëmijë mbi 6 muaj
100 g

Stock: In stock

Additional information

Masa

100 g

Brand

Formulation

Specific For

Lactose Gluten

Përshkrimi

Pure e imët e përftuar nga kombinimi i rrushit, kumbullës dhe dardhës

• Pa sheqer të shtuar
• Nga 6 muajsh
• Pa gluten
• Prodhim organik.

Përdorimi

Për fëmijë nga muaji i 6. Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda ditës.

Përbërësit

fruta*100% (dardhë*75% , kumbull*22% , rrush I zi* 3%)